موسی فلاح در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: 187 نمایشگاه اتومبیل در ساری درحال فعالیت میباشند.
وی افزود: از این تعداد، 8 نمایشگاه خودروهای سنگین و مابقی، در رسته سواری سبک مشغول فعالیت هستند.
رییس اتحادیه صنفی نمایشگاهداران اتومبیل مرکز مازندران در خصوص وضعیت حال حاضر این روزهای بازار به خبرنگار ما پاسخ داد: بازار سالجاری متفاوت با سالیان اخیر است و رکود بر بازار حاکم است.
فلاح اضافه کرد: بازار استان مازندران دارای فصلی است و متاثر از بازار فصل کشاورزی در شش ماهه اول و فصل مرکبات در شش ماهه دوم که باتوجه به خسارات وارده به مرکبات استان در سالجاری، شاهد تاثیرات سوء آن بر بازار استان هستیم.
سایه سنگین رکود بر بازار معاملات
وی با بیان اینکه علیرغم گذشت نزدیک به 20 روز از اسفندماه، خرید و فروش در نمایشگاههای اتومبیل ضعیف است؛ عنوان کرد: یخزدگی مرکبات به بازار نمایشگاهداران نیز سرایت کرد و یخ بازار هنوز و با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال نشکسته است.
رییس اتحادیه صنفی نمایشگاهداران اتومبیل مرکز مازندران در ادامه به خبرنگار ما در خصوص قیمتهای کاذب انواع خودرو در نمایشگاهها خاطرنشان کرد: هرساله و بانزدیک شدن به روزهای پایانی سال، شاهد افزایش قیمت و شیوع قیمتهای کاذب در بازار اتومبیل هستیم که بهدلیل حجم بالای تقاضا در بازار شب عید است.
عوامل کاهش معاملات در نمایشگاههای اتومبیل
فلاح در ادامه به ضعیف شدن بازار معاملات خودرو در سالهای اخیر اشاره و تصریح کرد: فعالیت گسترده و متنوع شرکتهای فروش خودروهای صفر، ارزش افزده، معضلات دفاتر اسناد رسمی و حذف قانون سقف صنفی و در نتیجه افزایش نمایشگاههای اتومبیل از عوامل اصلی کاهش معاملات در نمایشگاههای اتومبیل استان است.
وی با بیان اینکه اعمال ارزش افزوده در معاملات اتومبیل، واقعا یک فاجعه است که در معاملات طرفین و نمایشگاهداران را رنج میدهد؛ تاکید کرد: در حالیکه از تولیدکنندگان خودرو ارزش افزوده اخذ میشود، از مصرفکنندگان، نمایشگاهداران و در دفاتر رسمی هنگام نقلوانتقال اتومبیل نیز ارزش افزوده گرفته میشود که جای بررسی و تجدیدنظر دارد.
مشکلات نقلوانتقال اسناد در دفاتر رسمی
رییس اتحادیه صنفی نمایشگاهداران اتومبیل مرکز مازندران با بیان اینکه موضوع نقلو انتقال خودروها در دفاتر رسمی و هزینه مضاعف خریداران و فروشندگان در این دفاتر، موضوعی است که طی سالیان اخیر مورد گلایه مردم و نمایشگاهداران است؛ متذکر شد: علیرغم طرح حذف این موضوع در مجلس، اما مورد موافقت نمایندگان قرار نگرفته است و علیرغم اینکه متولی نقلوانتقال خودرو راهنماییورانندگی است، مشخص نیست که چرا خریداران باید در کنار پرداخت هزینه در مراکز تعویض پلاک، متحمل پرداخت هزینه مضاعف در دفاتر رسمی شوند.
فلاح با بیان اینکه عمده شکایات وارده به اتحادیههای صنفی، در خصوص شکایات مردمی از دفاتر رسمی در نقلوانتقالات است؛ تصریح کرد: با حل این موضوع و واگذاری نقلوانتقالات به مراکز تعویض پلاک، بیشک در کنار حذف هزینه اضافی برای خریداران، شاهد کاهش فاحش شکایات قضایی نیز در این بخش خواهیم بود.
رییس اتحادیه نمایشگاهداران ساری در پایان اذعان کرد: در حالی هزینه انتقال یک خودرو 206 مدل 84 در دفاتر رسمی، بیش از 500 هزار تومان است که این امر در مراکز تعویض پلاک، کمتر از 100 هزار تومان تمام میشود.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه