اتحاد ۴۰۰ فروشگاه کفش در تبریز برای فروش کفش ایرانی ستودنی است
عضو هيات رئيسه اتاق اصناف ايران:

اتحاد ۴۰۰ فروشگاه کفش در تبریز برای فروش کفش ایرانی ستودنی است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و نایب رییس اتاق اصناف تبریز گفت: اتحاد ۴۰۰ فروشگاه کفش در تبریز برای فروش کفش ایرانی ستودنی است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف محمدعلی صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران افزود: در تبریز فروشگاه‌های زیادی تابلوی کوچکی را درمغازه‌شان آویزان کرده‌اند، با این مضمون: «با افتخار فقط اجناس ایرانی می‌فروشیم.» و اکنون ٤٠٠ فروشگاه در پایتخت کفش ایران دست به دست هم داده‌اند که جز کفش ایرانی نفروشند و بازار بحران‌زده تولید داخلی را از دست کفش خارجی و قاچاق نجات بدهند.

وی تصریح کرد: با شروع این حرکت تعدادی از بازاری‌ها هم که کفش خارجی می‌فروختند، به این حرکت پیوستند و با خارج‌کردن اجناس خارجی از مغازه‌شان تصمیم گرفتند تولید ایرانی را حمایت کنند و همچنین این کار به سایر شهرهای استان آذربایجان‌شرقی کشیده شده و مراغه‌ای‌ها، شبستری‌ها، مرندی‌ها و آذرشهری‌ها هم به این حرکت خودجوش بازاری‌های تبریز پیوسته‌اند.

صدیقی اظهار کرد: این روزها بازار تبریز حال و هوای دیگری دارد؛ بسیاری از بازاریان تبریز تصمیم گرفته اند دیگر منتظر تصمیمات و اقدامات مسؤولان برای مبارزه با قاچاق کفش نباشند و خودشان کاری کنند کارستان. آنها تابلوهایی پشت ویترین مغازه هایشان زده اند که رویش نوشته است فقط کفش ایرانی می فروشیم.

وی افزود: بدین ترتیب، کفش های بی کیفیت چینی که در سایه بی عملی مسؤولان، خود را بازار تحمیل کرده و باعث بیکاری بسیاری از کارگران و ورشکستگی تولیدکنندگان شده بوده بودند، بعد از سال ها، ناگزیر از عقب نشینی شده اند و رونق، بار دیگر به این صنعت پرقدمت تبریز بازگشته است. امروز کفش تبریز که جزو برندهای معتبر کفش در ایران است، جان دوباره ای گرفته و مردم تبریز هم در این زمینه همراه شده اند و دیگر کفش های چینی نمی خرند.

صدیقی اظهار کرد: این الگو، اگر درباره کالاهای باکیفیت دیگر ایرانی و نیز در شهرهای دیگر کشور تکرار شود، آنگاه می توان گفت که مردم ایران، بدون نیاز به وعده های مسئولان توانسته اند از خود و فرزندان خود در قبال کالاهای قاچاق حمایت کنند و رونق اقتصادی را به دست خودشان رقم بزنند.

نایب رییس اتاق اصناف تبریز گفت: تبریز را به عنوان “شهر اولین ها” می شناسیم و اینک بار دیگر این شهر، اولین شهری شده که مردمش برای نجات اقتصادی دست به انتخاب زده اند.

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران با بیان اینکه حدود ٤٠‌هزار خانواده به صورت مستقیم و ١٥٠‌هزار خانواده به صورت غیرمستقیم از صنعت کفش زندگی‌شان را می‌گذرانند، افزود: بر اساس اعلام اتحادیه کفاشان تبریز، کفش‌های چینی ٧٠‌ درصد از ٢‌هزار واحد تولیدی کفش دست‌دوز تبریز را به تعطیلی کشانده است و حالا تنها ٦٠٠واحد تولید کفش در پایتخت کفش ایران فعالند. همچنین چینی‌ها تنها میهمانان ناخوانده بازار کفش ایران نیستند و کفش‌های ترکیه، ویتنام وکره‌ای نیز چند سالی است جای پای خود را در ایران باز کرده‌اند./ع/


ارسال دیدگاه