برگزاری کارگاه آموزشی نحوه شناسایی کالای قاچاق ویژه اتحادیه لوازم بهداشتی و طبی در بابل
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

برگزاری کارگاه آموزشی نحوه شناسایی کالای قاچاق ویژه اتحادیه لوازم بهداشتی و طبی در بابل

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">با حضور کارشناسان دستگاه های نظارتی استان مازندران، راهکار عملی برای شناسایی و مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی و نحوه فروش محصولات بهداشتی و طبی در کارگاه آموزشی بابل تحت عنوان مهندسی پزشکی مورد بررسی قرار گرفت. </span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف با حضور کارشناسان دستگاه های نظارتی استان مازندران، راهکار عملی برای شناسایی و مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی و نحوه فروش محصولات بهداشتی و طبی در کارگاه آموزشی بابل تحت عنوان مهندسی پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، در این کارگاه آموزشی که در سالن اجتماعات اتاق اصناف شهرستان بابل و با حضور کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت، استادارد ملی مازندران، هیات مدیره و اعضای تحت پوشش اتحادیه لوازم بهداشتی و طبی شهرستان بابل همراه بود؛ جمشیدی اظهار کرد: دشمنان انقلاب با قاچاق کالا، جنگ نرمی را بر علیه کشورمان شروع کرده اند تا از این طریق اقتصاد کشورمان را زمین گیر کنند.

وی بابیان اینکه در سال 92 مجلس قانون مبارزه با قاچاق کالا را تصویب  و تمام واحدهای صنفی را ملزم به رعایت قانون نظام صنفی کرد؛ افزود: از شما حاضران در این کارگاه اموزشی انتظار داریم از خرید و فروش کالای قاچاق جداً خودداری کنید، چرا که متاسفانه کالای قاچاق آسیب های فراوانی از جمله بیکاری و رکود در بازار را بدنبال داشته است.
 

کارشناس اداره بازرسی و کشف کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران خاطرنشان کرد:  50 درصد از کالاهایی که در واحدهای صنفی توزیع می شود تولید داخل نیست؛ ولی با نظر مسئولان و براساس نیاز کشور به صورت قانونی وارد کشور می شود و فروش این نوع کالا ها منعی ندارد.

 

                             

جمشیدی درادامه با بیان اینکه صاحبان واحدهای صنفی با یک پیامک به آسانی می توانند از اصالت کالاها اطمینان حاصل کنند؛ تصریح کرد: طبق قانون تمام کالاهای وارداتی باید برجسب اصالت کالا داشته باشند، در غیر این صورت قاچاق محسوب می شوند؛ همچنین کالاهای تولید داخل باید مجوز دانشگاه علوم پزشکی – سازمان ملی استاندارد و مجوز بهره برداری از سازمان صنایع را داشته باشند. حتی باید نام شرکت و تاریخ تولید و انقضاء  کالا حک شده باشد اگر این موارد را نداشته باشد، کالا تقلبی محسوب و از نظر تعزیرات همان حکم کالا قاچاق را دارد و با دارندگان این نوع کالاها  برخورد خواهد شد.

وی در ادامه خطاب به متصدیان واحدهای صنفی هشدار داد: در صورتی که هر نوع کالای قاچاق و یا تقلبی در واحدهای صنفی کشف شود، در مرحله اول، کالا به نفع دولت ضبط و صاحب واحد صنفی به دو برابر قیمت کالا جریمه می شود؛ ولی در مرحله دوم به 5 برابر قیمت کالا جریمه و واحد صنفی به مدت 6 ماه پلمب می شود.

کارشناس اداره بازرسی و کشف کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران متذکر شد:  از مالکان و متصدیان واحدهای صنفی تقاضا داریم در خرید و فروش کالا، حتما فاکتور رسمی را لحاظ کنند، چرا که از نظر بازرسان دستگاه های نظارتی، ملاک اصلی، فاکتور رسمی خرید یا فروش کالا می باشد.

به گزارش خبرنگارما، درپایان این کارگاه آموزشی و پس از تشریح نحوه شناسایی دقیق کالای استاندارد از غیر استاندارد،  کارشناسان حاضر در این کارگاه آموزشی، به سئوالات حاضران در خصوص نحوه شناسایی کالاهای قاچاق از کالاهای وارداتی دارای مجوز، نحوه شناسایی کالاهای دارای مجوز تولید داخل با کالاهای تقلبی، نحوه استعلام از مراجع تشخیص کالاهای دارای اصالت و نحوه همکاری با بارزسان دستگاه های نظارتی در زمینه شناسایی لوازم بهداشتی و طبی پاسخ دادند.


پایان پیام/


ارسال دیدگاه