برگزاری سومین جلسه آموزش خبازان شهرستان محمودآباد
اختصاصي/مسئول نمايندگي غله محمودآباد خبر داد

برگزاری سومین جلسه آموزش خبازان شهرستان محمودآباد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد از برگزاری &nbsp;سومین جلسه آموزش خبازان این شهرستان خبر داد.<br /> </span></p>

اسماعیل یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: در راستای اقتصاد مقاومتی و کاهش ضایعات نان و ارتقای کیفیت آن، سومین جلسه آموزش خبازان شهرستان محمودآباد برگزار شد.

وی افزود: این دو جلسه آموزشی با حضور 60 نفر از خبازان شهرستان و میثم نقوی سرپرست بازرسی شرکت غله و اعضای کارگروه آرد و نان محمودآباد، در سالن اجتماعات بخشداری مرکزی برگزار شد.


مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد اظهار کرد: آموزش و ارتقای سطح مهارتی خبازان، یک گام مهم در بهبود کیفیت نان و یکی از مولفه های اصلی رسیدن به این امر مهم است.

یزدانی در پایان خاطرنشان کرد: در کیفیت نان 51 درصد مواد اولیه، 32 درصد نیروی انسانی و 17 درصد شرایط فنی و بهداشتی دخیل می باشد.

 

پایان پیام/



ارسال دیدگاه