اسماعیل یزدانی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: در راستای اقتصاد مقاومتی و کاهش ضایعات نان و ارتقای کیفیت آن، سومین جلسه آموزش خبازان شهرستان محمودآباد برگزار شد.
وی افزود: این دو جلسه آموزشی با حضور 60 نفر از خبازان شهرستان و میثم نقوی سرپرست بازرسی شرکت غله و اعضای کارگروه آرد و نان محمودآباد، در سالن اجتماعات بخشداری مرکزی برگزار شد.
مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد اظهار کرد: آموزش و ارتقای سطح مهارتی خبازان، یک گام مهم در بهبود کیفیت نان و یکی از مولفه های اصلی رسیدن به این امر مهم است.
یزدانی در پایان خاطرنشان کرد: در کیفیت نان 51 درصد مواد اولیه، 32 درصد نیروی انسانی و 17 درصد شرایط فنی و بهداشتی دخیل می باشد.
پایان پیام/