سردر گمی باغداران مازندرانی برای فروش پرتقال/400 خودرو در صف تخلیه پرتقال در رامسر

سردر گمی باغداران مازندرانی برای فروش پرتقال/400 خودرو در صف تخلیه پرتقال در رامسر

<p><span style="font-size: larger;">درخواست باغداران مازندرانی برای فروش پرتقال در تنها مرکز کنسانتره فعال غرب استان موجب سردرگمی باغداران شده است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف کشاورزان شرق و غرب استان مازندران به علت خراب بودن دستگاه های آبمیوه گیری پرتقال به مدت چهار شبانه روز با ایجاد ترافیک سنگین با پارک کردن ۴۰۰ کامیون و نیسان در خیابان های کارخانه کشت و صنعت کوثر رامسر بلا تکلیف هستند.

یک کشاورز و باغدار آملی به ایسنا گفت: خسارت سنگین برف بیش از ۴۰۰ هکتار در یک روستای آمل به درختان خسارت زده و پرتقال ها نابود شده است.

وی افزود: چهار شبانه در اینجا حضور دارم و با توجه به خاموش بودن دستگاه در بیشتر ساعات هنوز نوبت تخلیه بار نشده، ماشین ها شب و روز در صف هستند، کارگران با دست ۲۰ تن پرتقال را خالی می کنند و این نشان می دهد که فاقد امکانات است.

این کشاورز آملی گفت: علاوه بر اینکه در پرداخت پول پرتقال به ما مشکلات زیادی وجود دارد با کمبود چنین کارخانجاتی در شرق استان نیز روبه رو هستیم و همه کارخانجات کنسانتره و آبمیوه گیری در غرب استان وجود دارد.

کشاورزان ساروی و بابلی و بهشهری نیز که دراین صف حضور دارند، اظهار می کنند: چندین شبانه روز در خیابانهای رامسر حضور دارند و خرابی دستگاه آبمیوه گیری و حجم بالای مراجعه کنندگان و پرتقال باعث معطلی آنان شده است.

رئیس‌ کارخانجات کشت و صنعت کوثر رامسر در این باره به ایسنا گفت: ظرفیت تولید این کارخانه در روز ۴۰۰ تن است و با توجه به بسته بودن همه کارخانجات استان مازندران جوابگوی حجم بالای پرتقال وارد شده به این منطقه نیستیم.

محمود حلاجیان اظهار کرد: اگر روزی ۷۰۰ تن پرتقال وارد کارخانه شود جوابگو نبوده و مشکل ترافیک شدید در رامسر ایجاد می شود.

وی افزود: این کارخانه عمر طولانی دارد و از این رو پاسخگوی این حجم وارد شده نیست.

حلاجیان تصریح کرد: با حجم بالای پرتقال و یخ زدگی پرتقال شرق استان مازندران، آب و هوای ملایم موجب تعریق و تعرق و پوکیدگی پرتقال ها شده است.

وی افزود: دولت بر روی کیفیت کنسانتره بحثی ندارد و هدفش جمع کردن پرتقال یخ زده از منطقه است و کیفیت پایین آن به خود دولت مربوط است.

این کارخانه دار رامسری گفت: چهار کارخانه صنایع تبدیلی مرکبات در غرب استان مازندران در شهرهای رامسر، نشتارود، کترا و سلیمان آباد وجود دارد که به جز رامسر بقیه کارخانجات تعطیل است و کارخانه ای در شرق استان مازندران نداریم.

وی افزود: این کارخانه بدون هیچ قراردادی در حال فعالیت بوده و ظرفیت روزانه ۳۰۰ تن را دارد و با توجه به آسیب دیدن پرتقال بر اثر یخ زدگی کشاورزان کل استان مازندران به رامسر هجوم آورده اند.

مرجع : ایسنا


ارسال دیدگاه