احیای زندگی 3 نفر در بازارچه میوه «عمو شعبان»
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">یکی از پیشکسوتان نیروی انتظامی در اقدامی کم‌یاب و خیرخواهانه، موجب بازگشت حیات و زندگی به سه خانواده شد.<br />
</span></p>
به گزارش مازند اصناف احیای زندگی این بار با اهدا عضو انجامنشده بلکه با عملی سادهتر و در زمان حیات فرد انجامشده و آن از طریق بازگرداندن شور و امید در زندگی سه نفر محقق شده است.
در این رابطه گزارشی توسط خبرنگار ما تهیهشده است که به سمع و نظر شما میرسانیم.
مدیر بازارچه میوهفروشی عمو شعبان در گفتوگو با ما اظهار کرد: 25 سال خدمت در ناجا موجب شد تا شناخت بهتری نسبت به بچههای "ان ای" داشته باشم، افرادی که بخاطر بیماری اعتیاد از جامعه طرد شدهاند.
محمد شعبانیفر درباره اقدام خود، گفت: با سرمایه 20 میلیونی توانستم این بازارچه را راهاندازی کنم و برای اداره آن از تعدادی از بچههای ان ای استفاده کردم.
وی خاطرنشان کرد: این افراد، بیمارانی هستند که با مراقبت و رسیدگی بیشتر، درمان میشوند، اما متأسفانه در جامعه به این دید به این افراد نگاه نمیشود.
این پیشکسوت ناجا، حمایت از افراد گرفتار در دام اعتیاد را موجب تأمین امنیت و سلامت جامعه عنوان کرد و گفت: باید در جامعه نسبت به این افراد اعتمادسازی انجام شود تا بتوانند به آغوش خانواده و اجتماع بازگردند.
شعبانیفر این موضوع را بهطور ملموس حس کرده بود چراکه برادرش نیز به بیماری اعتیاد دچار شده بود و او برای حمایت از برادرش، بازارچه را به نام او نامگذاری کرد.
در ادامه گفتگو کردیم با برادر او، عمو شعبان که خود را اینگونه برای ما معرفی کرد:
شعبان شعبانیفر هستم با 53 سال سن و معروف به " عمو شعبان"
40 سال تخریب داشتم و اعتیاد را با الکل و مواد سبز شروع کردم و به وضعیت بسیار نابهنجاری دچار شدم و همه زندگی و توجه خانوادهام را از دست دادم تا اینکه با کمک برادرم از چند ماه پیش موفق به ترک اعتیاد شدم.
وی افزود: پس از رهایی از اعتیاد و اشتغال در این بازارچه، تعدادی از افرادی که مثل خودم بودن رو به ترک تشویق کردم و اونها هم بعد از ترک، به جمع همکارای ما اضافه شدند.
عموشعبان از عدم آگاهی خانوادهها انتقاد کرد و گفت: متأسفانه خانوادهها نحوه برخورد صحیح با بیماران اعتیاد را نمیدانند و این موضوع مشکلات را چند برابر میکند.
وی در پایان از مسئولان خواست تا با آگاهسازی مردم نسبت به این بیماری و نحوه درست رفتار کردن با آنان، از به وجود آمدن مشکلات بیشتر برای این قشر جلوگیری کنند.
در مرحله بعد به سراغ حسین رفتیم، شخصی که بهواسطه عمو شعبان به همکاران بازارچه اضافه شده بود.
حسین هستم یک معتاد با 6 ماه پاکی که به همراه سه تا از بچههایی که به دردِ خودم دچار بودن، این بازارچه رو اداره میکنیم و از 4 صبح تا 11 شب در اینجا مشغول به کار هستیم.
وی به خبرنگار ما گفت: خستگی از وضعیت حاصل از اعتیاد و ایجاد جرقه امید بهواسطه حمایت آقای شعبانیفر، موجب شد تا به دنبال ترک اعتیاد و پاکی برویم.
حسین ضمن قدردانی از عموشعبان و برادرش، اضافه کرد: اعتماد آقای شعبانیفر باعث شد تا من در این فروشگاه صادقانه کارکنم و به دنبال کسب رضایت مردم باشم.
وی در حرف پایانی خود، خاطرنشان کرد: افرادی که مثل ما به اعتیاد گرفتار هستند باید با توکل به خدا، اراده کرده و به سمت بهبودی حرکت کنند.
مدیر بازارچه میوهفروشی عمو شعبان به افرادی که قصد کار با این قشر را دارند، توصیه کرد: با صبر و حوصله بیشتری با این افراد کار کنند، چراکه اینها روحیهای حساس دارند و اغلب زود عصبانی میشوند اما اگر از دور آنها را هدایت کرده و صبر و اعتماد داشته باشیم، نتیجه موردنظر حاصل میشود.
محمد شعبانیفر در پایان یادآور شد: من این کار را گمنام انجام دادم و میخواهم گمنام باقی بمانم اما برای تشویق سایر افراد و ترغیب این بچهها، آنها را در بازارچه شریک کردم و همه امور را به آنها سپردم تا انگیزه لازم برای کار و تلاش را داشته باشند.
بازارچه میوهفروشی عمو شعبان با 4 همکار که 3 نفر از آنها از دامان اعتیاد رهایی یافتند، در منطقه شهرک فرهنگیان شیرود مشغول به فعالیت است؛ ضمن آرزوی موفقیت و روزی پربرکت برای فعالان این بازارچه، امید می رود نمونه این حرکت الگویی مناسب برای سایر افراد شود.
مرجع : تنکابن 24
ارسال دیدگاه