درجه بندی تمامی خبازی های شهرستان بابل
اختصاصي/مسئول نمايندگي غله شهرستان بابل خبر داد

درجه بندی تمامی خبازی های شهرستان بابل

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مسئول نمایندگی شرکت غله شهرستان بابل گفت: با توجه به دستورالعمل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران و مرکز پژوهشکده غلات کشور، تمامی واحدهای خبازی شهرستان بابل در راستای اقتصاد مقاومتی، ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات آن، درجه بندی شدند.<br /> </span></p>

هادی امیری عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: با توجه به دستورالعمل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران و مرکز پژوهشکده غلات کشور، تمامی واحدهای خبازی شهرستان بابل در راستای اقتصاد مقاومتی و ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات آن درجه بندی شدند.


وی با بیان این مطلب افزود: شرکت غله با مشارکت فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه خبازان، براساس هفت شاخصه به درجه بندی واحدهای خبازی شهرستان بابل پرداخت.


مسئول نمایندگی شرکت غله شهرستان بابل تصریح کرد: وضعیت بهداشتی خبازی ها، ماشین آلات و لوازم، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری، مهارت کارکنان و رضایتمندی مشتریان از مهمترین شاخصه های ارزیابی واحدهای خبازی است.


امیری به درجه بندی نانوایی های شهرستان بابل با توجه به ارزیابی صورت گرفته اشاره و اظهار کرد: 17 واحد از خبازی های بابل حائز عنوان درجه یک شدند.


وی خاطرنشان کرد: 126 واحد از خبازی های بابل درجه دو، 328 واحد درجه سه و تعداد 226 واحد هم درجه چهار هستند.

امیری درجه بندی نانوایان را اقدامی مثبت برای تولید نانی با کیفیت و بهداشتی عنوان و تاکید کرد: در این زمینه واحدهای خبازی از لجاظ بهداشت محیط، پخت نان و دستگاه ها بطور مستمر مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرند.


مسئول نمایندگی شهرستان بابل در پایان اذعان کرد: با توجه به حضور اعضای کارگروه آرد و نان در بازدید ها، نواقص موجود به متصدی واحد خبازی جهت رفع آن اعلام می شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه