ابراهیم یعقوبی دقایقی قبل امروز در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: ظهر روز گذشته از یک واحد تولیدی طلا سازی در نکا بازدید انجام شد.
وی افزود: در این بازدید که با حضور احمدی فرماندار نکا و مسئولان این شهرستان و همچنین جمعی از هیات مدیره و اعضای اتحادیه طلا و جواهر ساری همراه بود؛ از کارخانه زرین ناب طبرستان نکا بازدید بعمل آمد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه این کارخانه با سرمایه گذاری چند میلیارد تومانی و با ایجاد فرصت اشتغال برای بیش از 10 نفر در حال فعالیت است؛ تصریح کرد: این بازدید با هدف ازتقا و ایجاد یک ارتباط نزدیک فی ما بین تولیدکننده و مشتریان، آشنایی و معرفی توانمندی های استان در ساخت کالاهای مورد نیاز بازار استان، انتقال سلیقه و نگاه مشتریان در موضوعاتی نظیر: نوع، طرح، کیفیت و قیمت کالای مورد نظر و همچنین افزایش رغبت فعالان اقتصادی و بازار استان برای خرید از توایدکنندگان بومی انجام پذیرفت.
یعقوبی به ادامه روند این بازدیدها در استان اشاره و تاکید کرد: در کلیه حوزه های تخصصی کالاهای تولیدی در استان نظیر لوازم خانگی، لوازم بهداشتی و ... این فضا را با قوت و جدیت دنبال خواهیم کرد و از اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی استان خواستار بهره مندی از ظرفیت های بومی استان جهت تامین اقلام مورد نیاز بازار هستیم.
وی در ادامه اضافه کرد: بی شک بازاریابی و تامین مناسب اقلام مصرفی صنوف و بازاریان در کنار وظایف صنفی و قانونی اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی از اهمیت خاصی برخوردار است که امیدواریم با حمایت و توجه ویژه تمامی اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی در حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ظرفیت های بومی استان همراه باشد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت،معدن و تجارت مازندران در پایان با بیان اینکه تاکنون غالب مایحتاج صنف طلا و جواهر استان از کارخانه های با سابقه اصفهان و تبریز تامین پذیرفته است؛ تاکید کرد: امیدواریم با توجه به ظرفیت قابل توجه کارخانه طلاسازی نکا و توجه ویژه این کارخانه در طراحی، نوع و کیفیت مورد نظر بازار استان، شاهد تعامل و تبادل معاملات درون استانی در آینده ای نزدیک باشیم.
در خاتمه مازنداصناف تقدیر خود را از این حرکت تحسین برانگیز و پسندیده سازمان صنعت، معدن و تجارت که در راستای اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل، معرفی ظرفیت های بومی بخش تولید، آشنایی بازاریان با تولیدکنندگان بومی، ایجاد انگیزه برای تولیدکنندگان و رونق اقتصادی، حذف واسطه ها و کنترل قیمت ها و حمایت از مصرف کنندگان می باشد؛ اعلام می دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه