به گزارش مازند اصناف علی فاضلی ظهر امروز در همایش استانی و کارگاه آموزشی اصناف استان مازندران با بیان اینکه کشور از لحاظ اقتصادی در موقعیت مناسبی قرار ندارد، اظهار کرد: بحث مردمی کردن مسائل اقتصادی را جدی نگرفتیم و شاهد افزایش آمار مفاسد اقتصادی در سطح کشور بودیم.
وی با بیان اینکه به دلیل غفلت در بخش اقتصادی کشور راهی برای برخی مدیران گشوده شد که فساد اقتصادی 10 هزار میلیاردی را در کشور رقم زنند، گفت: فساد اقتصادی در کشور ما به حدی رسید که بسیاری از دشمنان به بعضی از مدیران ما چشم امید بستهاند.
رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه اشتغال بدون رونق اقتصادی شکل نمیگیرد، تصریح کرد: بزرگترین و مهمترین فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث مسائل اقتصادی واگذاری اقتصاد به مردم بود که این مهم انجام نشده است.
فاضلی با انتقاد به اینکه مجلس دو دوره گذشته حتی یک قانون برای تقویت اقتصاد تدوین نکرد، اضافه کرد: هیچ قانونی برای اقتصاد مقاومتی تصویب نشد و وام تسهیلاتی در اختیار بنگاهها قرار نگرفت.
وی با بیان اینکه برای ایجاد رونق اقتصادی باید دو ابزار تدوین قوانین حمایتگرانه و تخصیص تسهیلات کافی مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: ما در حالی خواستار ایجاد اشتغالزایی در کشور هستیم که با عوامل بازدارنده اشتغال برخورد نکرده و توجهی به آن نداریم.
رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: عدم توجه به بنگاههای کوچک و متوسط در کشور در حالی شکل میگیرد که این بنگاهها از هیچ کوششی برای حمایت از دولت و نظام کوتاهی نکردهاند و همواره در کنار نظام و انقلاب هستند.
وی با بیان اینکه از 20 ماه گذشته تاکنون که این مسؤولیت را به عهده گرفتم دولت همواره از ما حمایت کرده است، گفت: در برنامه ششم توسعه مجلس و دولت در حمایت از بنگاههای کشور بهویژه اصناف همت گماردند و برای اصناف جایگاه خوبی در نظر گرفتند.
فاضلی به کارگیری نیروهای متخصص، ورود اتاق اصناف به عنوان عضو فعال کارگروه صادرات غیرنفتی و حضور در بازارهای خارجی را از جمله اقدامات دولت تدبیر و امید در این بحث دانست و گفت: با وجود اقدامات انجام شده به دلیل وجود مشکلات زیاد در بحث توزیع و تولید نمیتوانیم به جایگاه واقعی خود دست یابیم.
وی با بیان اینکه علت اصلی توسعه کشورهای توسعهیافته بنگاههای کوچک و متوسط هستند، گفت: در کشورهای توسعه یافته یک چهارم سرمایه جهان در اختیار بنگاههای کوچک و متوسط است و یک سوم اشتغال آنها توسط این بنگاهها ایجاد میشود در حالی که در کشور ما به بنگاههای کوچک و متوسط هیچ توجهی نمیشود.
فاضلی با انتقاد به اینکه در کشور ما حتی اجازه توانمندی به بنگاههای کوچک و متوسط داده نشد، افزود: ساختار و قوانین واحدهای صنفی باید تغییر کند تا به جایگاه واقعی خود برسیم.
وی برگزاری کارگاههای آموزشی استانی، منطقهای و ملی و برگزاری کارگاه عملیاتی از جمله برنامههای اتاق اصناف برای ایجاد رونق کسب و کار دانست و اظهار کرد: تدوین و اصلاح قانون نظام صنفی میتواند سنگ بنای فعالیت اقتصادی باشد و اصناف و بازرگانی را اداره و به چرخش در آورد.
رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: هدف ما از بازنگری نظام صنفی این است که قانون را به نحوی تبدیل کنیم که ساختار اصناف کشور را اصلاح کند به نحوی که ساختار اصناف کشور به جای بازدارنده بودن پیشبرنده باشد.
مرجع: فارس مازندران
ارسال دیدگاه