به گزارش مازند اصناف « سیدکمال سیدعلی » در نشست خبری با اعلام این خبر، افزود : طی ۴ ماهه گذشته امسال هدف کمی پوشش صندوق ضمانت صادرات ایران رشد ۵۰ درصدی نسبت به عملکرد سال ۹۴ برخوردار بوده که این صندوق به میزان ۲۶۵ میلیون دلار پوششهای اعتبار صادراتی و سرمایه گذاری انجام داده که نسبت به مدت مشابه رشد ۴۲ درصدی را نمایانگر است.
به گفته سیدعلی ؛ طی این مدت ؛صندوق ضمانت صادرات ایران رشد ۲۷۸ درصدی را در زمینه پوشش بیمه نامه کوتاه مدت تجربه نموده همچنین در مجموع پوشش بیمه نامه ها در ۴ ماهه نخست امسال نسبت به دوره مشابه خود در سال گذشته حکایت از رشد ۱۰۴ درصدی داشته است.
سید علی در ادامه گفت: طی ۴ ماهه منتهی به تیر ماه سال جاری بالغ بر ۶ ملیارد و ۴۰۰ میلیون دلار از خسارات پرداختی گذشته دریافت شده که این میزان در مقایسه با ۶ میلیون دلار مدت مشابه سال گذشته رشد ۷ درصدی را نشان می دهد
به گفته سید علی ؛ طی ۴ ماهه نخست سال جاری صندوق ضمانت صادرات ایران با صدور ۱۶۵ میلیون دلار ضمانت نامه اعتباری نقش مناسب خود را برای تضمیین اعتبار صادر کنندگان نزد بانکها ایفا نموده و این میزان در مقایسه با آمار ۱۳۸ میلیون دلاری صدور ضمانت نامه اعتباری در مدت مشابه سال ۹۴ نشانگر رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران در ادامه خاطر نشان کرد : یکی از بازارهای هدف صادراتی ایران کشور علی رغم پرریسک بودن کشورعراق است.
وی در ادامه گفت: علی رغم اینکه رشد اقتصادی جهان هم اکنون ۲ درصد کاهش یافته اما طی ۴ ماهه گذشته امسال به میزان ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار تراز تجاری مثبت داشته ایم لذا افزایش ۱۰ میلیارد دلاری صادرات نسبت به سال قبل دور از ذهن نیست.
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران یادآور شد : در سال ۹۴ این صندوق موفق به دریافت ۲۰۰ میلیون دلار افزایش سرمایه و ارتقاء توان خدمات دهی به صادرکنندگان به ویژه ۲۵ پیمانکار ایرانی در عراق را داشته وتوانسته ۱۴۰ میلیون دلار از این مبلغ را در یک دوره زمانی کوتاه مدت علی رغم اینکه سابقه بیمه ای نداشتند به آنها کمک کند.
وی در توضیح این مطلب ، افزود : طی سال گذشته صندوق ضمانت صادرات ایران معادل ۸۲ میلیون دلار خسارت به صادر کنندگان در راستای حمایت هر چه بیشتر از صادرات غیر نفتی را به انجام رسانیده است.
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران خاطرنشان کرد: رتبه ریسک کشوری ایران به پله ۵ رسیده اگرچه باور ما این است که رتبه واقعی ریسک در ایران همانند گذشته در پله ۳ تا ۴ قرار می گیرد.
شاتا
ارسال دیدگاه