دولت در یکسال باقی مانده در جلوگیری از واردات و توجه به اقتصاد مقاومتی فعال شود

دولت در یکسال باقی مانده در جلوگیری از واردات و توجه به اقتصاد مقاومتی فعال شود

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">حبیب الله بشارتی گفت: دولت باید در بحث اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از واردات نا به جا اقدامات موثرتری انجام داده و هماهنگی های بیشتری بین دستگاه های اجرایی کشور ایجاد کند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصنافحبیب الله بشارتی رئیس اتحادیه آهن سازان ضمن توصیه به دولت در یکسال باقی مانده از پایان مسئولیت خود گفت: دولت باید در بحث اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از واردات نا به جا اقدامات موثرتری انجام داده و هماهنگی های بیشتری بین دستگاه های اجرایی کشور ایجاد کند. وقتی قرار است کالایی را وارد کشور کنند طبیعتا اتحادیه های صنفی با بیش از ۳ میلیون عضو در سطح کشور در وهله اول در این زمینه صاحب نظر هستند.

بشارتی ادامه داد: برای همین باید از روسای اتحادیه ها و صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی و صنفی مشورت و سوال شود که آیا کشور نیازی به واردات این حجم از کالاها دارد یا نه؟


رئیس اتحادیه آهن سازان تصریح کرد: متاسفانه امروز شاهدیم گاها افرادی که برای گردش به چین یا کشور دیگری می روند با داشتن یک کارت بازرگانی در کنار سفر خود دو تریلی روسری یا پوشاک یا کالایی شبیه این نیز وارد کشور می کند که این موارد باید تحت کنترل باشند.

این فعال صنفی اظهار داشت: دولت باید از روسای هیات اجرایی اتحادیه های صنفی نظر کارشناسی بخواهند وگرنه تا زمانی که مسائل کارشناسی صرفا در سطح اداری باشد نتیجه خوبی کسب نخواهد شد. وی خاطرنشان کرد: کارشناسی که عمری با تولید و صنف مربوطه عجین بوده قطعا نظر کارشناسی بهتری نسبت به یک کارشناس کارمند خواهد داشت .


بشارتی درباره ادغام اتحادیه به تراز گفت: من اولین کسی بودم که در سال ۹۳ حکم عضویت در کمیته ادغام را داشتم و به عنوان یک کارشناس معتقدم: اگر ادغام اتحادیه ها نیاز است مشکلی برای این انجام این کار وجود ندارد. وی ادامه داد: اما این اقدام هنوز با اجرا فاصله داشته و فعلا در حد یک طرح است.

این کارشناس صنفی تصریح کرد: در این زمینه عده انگشت شماری معتقدند بهتر است این طرح یکسال عقب بیفتد که به نظر می رسد به دنبال اهداف خاصی هستند که بنا به دلایلی قصد ورود به این موضوع را ندارم.

رئیس اتحادیه آهن سازان افزود: در این ادغام ها اتحادیه هایی هستند که اگرچه باید ادغام شوند اما اگر بخواهند می توانند با رابطه یا دور زدن قانون باقی بمانند که در این صورت اجرای این طرح نیز بی فایده خواهد بود.

وی در خاتمه با اشاره به این موضوع که طبق قانون اتحادیه هایی که زیر ۳۰۰ عضو دارند نباید اتحادیه مستقلی داشته باشند خاطرنشان کرد: در کنار این موضوع متاسفانه ما اتحادیه هایی داریم که رسته های زیر مجموعه آن ها هیچ ربطی به آن اتحادیه ندارند که این روند باید اصلاح و اتحادیه های مربوطه با رسته های مرتبط خود ادغام شوند.

 

تراز


ارسال دیدگاه