به گزارش خبرنگار مازند اصناف سید محمد جعفری بعد از ظهر امروز در نشست با فرمانداران، مدیران جهاد کشاورزی، نمایندگیهای غله و خدمات بازرگانی و صاحبان سیلوها و مراکز خرید گندم در شهرستانهای شرق استان گفت: خرید گندم از کشاورزان تحت نظام خاصی و با استفاده از سامانه ویژه خرید محصولات کشاورزی بانک عامل و از طریق 14 شرکت غله و خدمات بازرگانی در 31 استان کشور صورت می پذیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون 8 میلیون و 600 هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در کشور خریداری و ذخیره سازی شد؛ افزود: از 12 خرداد سال جاری ( زمان آغاز خرید تضمینی گندم در استان مازندران) تاکنون، 107 هزار و 857 تن گندم از کشاورزان مازندران خریداری شده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه بهای گندم کشاورزان از طریق سامانه ویژه خرید تضمینی گندم بانک کشاورزی پرداخت می شود؛ یادآور شد: تاکنون با توجه به پیگیری های فراوان بیش از 101 میلیارد و 496 میلیون تومان پول بابت مطالبات گندمکاران مازندران پرداخت شد.
جعفری اضافه کرد: در فرآیند خرید تضمینی گندم 180 کارشناس از شرکت غله و سازمان جهاد کشاورزی در مراکز دایر شده خرید تضمینی فرآیند خرید را عملیاتی می کنند.
وی با بیان اینکه سازمان تعاون روستایی مراکز خرید خود را نسبت به سال گذشته دو برابر کرد؛ اذعان کرد: سازمان تعاون روستایی به عنوان مباشر شرکت غله با دایر کردن 16 مرکز در مناطق کوهپایه و روستایی، در سال زراعی جاری 24 هزار و 963 تن گندم از کشاورزان خریداری کرد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: شرکت غله بمنظور آسان سازی شرایط تحویل گندم برای کشاورزان در سال زراعی جاری 35 مرکز خرید تضمینی گندم در استان راه اندازی کرد که کشاورزان به 31 مرکز جهت تحویل گندم رجوع کردند.
جعفری با بیان اینکه پرداخت بهای گندم دریافتی از کشاورزان در کشور 56 درصد است؛ تصریح کرد: علیرغم اینکه زمان آغاز برداشت و خرید گندم در مازندران در مقایسه با استان های دیگر کشور، یک ماه دیرتر انجام می شود؛ پرداخت بهای گندم در استان به 76 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه در فاصله 15 تا 20 خردادماه سال جاری، 62 میلیمتر بارندگی های مستمر موجب عارضه جوانه زدن بخشی از گندم های استان در مزارع شده بود؛ تاکید کرد: در یک تصمیم گیری به موقع، 4 مرکز را برای جمع آوری گندم های جوانه زده در سطح استان دایر کردیم که 3 هزار و 251 تن گندم جوانه زده تحویل این مراکز شد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان با بیان اینکه با پیگیری های فراوان صورت گرفته، هفته آتی ثبت نهایی گندم های جوانه زده در سامانه انجام و با احتساب مبلغ تعیین شده وجه آن نیز به حساب گندمکاران پرداخت می شود؛ اذعان کرد: دو مرکز تعاونی فلاحت اسرم و اتحادیه تعاونی روستایی نکا همچنان فعال بوده و تا آخرین کیلو گندم جوانه زده را از کشاورزان تحویل خواهند گرفت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه