سیاست تنظیم بازار به ضرر تولیدکننده است/ تولیدکنندگان مرکبات حمایت نمی‎شوند
درددل توليدکنندگان مياندورودي با عضو هيأت رئيسه مجلس:

سیاست تنظیم بازار به ضرر تولیدکننده است/ تولیدکنندگان مرکبات حمایت نمی‎شوند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"> تولیدکنندگان میاندورردی در جلسه مشترک مسؤولان و عضو هیأت رئیسه مجلس از بی&zwnj;برنامه بودن سیاست تنظیم بازار و عدم حمایت از تولید مرکبات گلایه کردند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از فارس؛ بعد از ظهر امروز جلسه‌ای با حضور علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و صاحبان صنایع (صنعتگران) در بخشداری مرکزی این شهرستان برگزار شد که هر یک از افراد به بیان مشکلات در حیطه کاری خود پرداختند.

بخشدار مرکزی میاندورود در این جلسه با بیان اینکه باید مشکلات مربوط به تولیدکنندگان را با جدیت پیگیری کنیم، اظهار کرد: با وجود همه استرس‌هایی که در زمینه تولیدات وجود دارد می‌طلبد که کمک‌حال تولیدکنندگان و صنعتگران باشیم.

حجر عسکری بیان کرد: باید سعی کنیم که همه با هم و در کنار یکدیگر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان قدم‌های موثری برداریم زیر اقتصاد کشور به واسطه تولیدکنندگان معنا و مفهوم پیدا می‌کند و قصد ما از برگزاری این جلسه بیان مشکلات و تلاش برای رفع چالش‌هایی است که تولیدکنندگان با آن روبه‌رو هستند.

وی اضافه کرد: طی مدت حضور خود در این شهرستان سعی کردم که جلساتی با مسؤولان در جهت رفع مشکلاتی که مربوط به حیطه کاری است داشته باشیم و از این فرصت‌ها در بیان آن و انتقال به مسؤولان استفاده کنیم.

از جمله مواردی که بیان شد مشکل با سیستم بانکی و نداشتن نقدینگی است که امسال بعد از حدود چهار ماه از گذشت سال در رابطه با دریافت نقدینگی با مشکل روبه‌رو هستند.

بالا بودن سود بانکی، کوتاه بودن زمان بازپرداخت وام، سختگیری بانک‌ها در رابطه با دادن وام و تسهیلات از دیگر مشکلاتی بود که به آن اشاره شد.

سیاست تنظیم بازار به ضرر تولیدکننده است که بعد از مدتی برای رفع موانع صنایع و تولیدکننده اقدامی نشده است.

یکی از تولیدکنندگان بخش مرکبات با بیان اینکه دولت باید از تولید مرکبات حمایت کند که در سازمان‌ها هیچ حرکت مثبتی صورت نمی‌گیرد، گفت: اگر دولت از تولیدکنندگان حمایت نکند در آینده نه چندان دور با مشکلاتی جبران‌ناپذیری روبه‌رو می‌شویم.

از دیگر مشکلات بیان شده در این جلسه از سوی صاحبان صنایع، بحث صادرات بود که هیچ اقدام مفیدی انجام نشده است، در صادرات محصولات کشاورزی باید بخش خصوصی اظهارنظر کند و بیشتر وارد کار شود اما در واقعیت از تشکل‌هایی که وجود دارد هیچ حمایتی نمی‌شود.

در زمینه تولید برنج نیز از سال 72 کشت مکانیزه به دستور جهاد کشاورزی انجام شد که تا سال 89 فقط 12 درصد اراضی کشاورزی زیر کشت برنج رفت.

102 بانک نشا در مازندران راه‌اندازی شده است که در واقع کشت مکانیزه 40 تا 45 درصد هزینه تولید را پایین می‌آورد و باید بیشتر در این زمینه اقدامات موثر انجام شود.

یکی از تولیدکنندگان برنج نیز با بیان اینکه به مدت پنج سال به دنبال بیمه بانک نشا هستم که هنوز موفق نشده‌ام، گفت: اقتصاد مقاومتی را باید از پایه و اساس شروع کنیم زیرا ما هیچ دلگرمی نداریم و در این باره باید اصلاح مدیریت صحیح انجام شود تا با برنامه‌ریزی مشخص شده تولید خوب داشته باشیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه