به گزارش خبرنگار مازند اصناف هیات تجاری، اقتصادی و علمی استان مارکه ایتالیا با حضور دو روزه در استان مازندران از ظرفیت های مختلف تولیدی، گردشگری و دانشگاهی استان بازدید بعمل آوردند و از نزدیک در جریان قابلیت ها و ظرفیت های استان قرار گرفتند.
یکی از مراکز تولیدی استان که مورد بازدید این هیات تجاری قرار گرفت کارخانه آرد نمونه جویبار بود که ظرفیت بالای این واحد تولیدی در بخش ذخیره سازی و انبارداری مورد تحسین این هیات اقتصادی قرار گرفت.
سید محمد جعفری در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: در حال حاضر 40 درصد از ظرفیت کارخانجات آردسازی استان مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی نام گذاری شده باید این بستر و ظرفیت را فراهم کرد تا مواد خام یعنی گندم را از کشورهای دیگر از جمله کشورهای حاشیه دریای خزر وارد و با توجه به امکانات موجود در استان تبدیل به آرد کرد و بعد نسبت به صادرات آن به کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام کرد.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 تصریح کرد: این فرآیند اقتصادی ضمن ایجاد بازار کار و بهره گیری حداکثری از ظرفیت های واحدهای آسیابانی و ذخیره سازی استان افزایش و رونق اشتغال را در استان به همراه خواهد داشت.
جعفری ضمن قدردانی از تدابیر و تلاش های استاندار مازندران در ورود این هیات اقتصادی از ایتالیا عنوان کرد: باید از این فرصت نهایت استفاده را در راستای ایجاد اشتغال، رونق تولید و صادرات بهره برد.
وی با بیان اینکه منطقه 2 کشور (مازندران، سمنان و گلستان) ظرفیت سرمایه گذاری بالایی در حوزه گندم و آرد و کارخانجات آردسازی و ذخیره سازی دارد؛ اظهار کرد: باید تلاش کرد تا این ظرفیت بالا را به هیات های تجاری و اقتصادی کشورهای دیگر معرفی نمود تا از تفاهم نامه ها و مبادلات بین المللی حداکثر استفاده برای استان صورت گیرد.
سرپرست شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با اشاره به اینکه کار سختی را در جذب سرمایه گذار در استان داریم؛ خاطرنشان کرد: باید با همدلی دست در دست هم گذاشت و این فضا را در استان ایجاد کرد که الحمدالله استانداری مازندران در این بخش ها، اقدامات خوبی را انجام داده است.
جعفری در ادامه اضافه کرد: در همین راستا با نشستی که با هیاتی از قزاقستان و اتاق بازرگانی داشته ایم، قرار شد همزمان با آغاز برداشت گندم در کشور قزاقستان در شهریورماه، بتوان با هماهنگی سرکنسول حدود یک میلیون تن گندم قزاق را به داخل وارد و با بکارگیری از ظرفیت های خالی کارخانجات آرد استان گندم های مذکور را تبدیل به آرد کرد و سپس صادرات مجدد به کشورهای هدف داشت.
وی با بیان اینکه ما این اعلام آمادگی را توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران انجام دادیم؛ یادآور شد: جهت هماهنگی و نهایی کردن این مهم آمادگی داریم نشست های تخصصی را با اتاق بازرگانی و کارخانجات آرد استان و هیات های اقتصادی کشورهای هدف داشته باشیم.
سرپرست شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 2 کشور ابراز امیدواری کرد: از ظرفیت های تجاری و سرمایه گذاری استان استفاده ای حداکثری در جهت رونق اقتصادی و افزایش اشتغال صورت بگیرد.
جعفری در پایان ضمن اشاره به کیفیت خوب آرد مازندران؛ متذکر شد: براساس آمارهای ملی، کیفیت نان مازندران در سطح کشور رتبه چهارم و پنجم را در اختیار دارد و این نشان می دهد که ظرفیت تولید آرد ما بسیار مناسب است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه