به گزارش مازند اصناف حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منابع انسانی استانداری مازندران شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید هیئت اقتصادی استان مارکه ایتالیا از مجتمع پرورش ماهی خاویاری جویبارگفت: سالانه ۲۹ هزارتن گوشت ماهی خاویاری در مجتمع جویبار تولید میشود.
وی عنوان کرد: پایانه صادرات محصولات خاویاری در آینده نزدیک به بهره برداری میرسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منابع انسانی استانداری اظهار داشت: تا دو سال آینده ماهیان خاویاری مجتمع پرورش ماهیان خاویاری جویبار به مرحله تولید انبوه خاویار خواهند رسید.
جویباران
ارسال دیدگاه