logo

کد خبر : 19300
تاریخ خبر : 1395/04/25
تولید ۲۹ هزارتن گوشت ماهی خاویاری در مجتمع جویبار

تولید ۲۹ هزارتن گوشت ماهی خاویاری در مجتمع جویبار

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون هماهنگی امور اقتصادی &zwnj;و&zwnj;توسعه منابع انسانی استانداری مازندران در بازدید از مجتمع پرورش ماهی خاویاری جویبارگفت: سالانه ۲۹ هزارتن گوشت ماهی خاویاری در مجتمع جویبار تولید می&zwnj;شود.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی ‌و‌توسعه منابع انسانی استانداری مازندران شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید هیئت اقتصادی استان مارکه ایتالیا از مجتمع پرورش ماهی خاویاری جویبارگفت: سالانه ۲۹ هزارتن گوشت ماهی خاویاری در مجتمع جویبار تولید می‌شود.

وی عنوان کرد: پایانه صادرات محصولات خاویاری در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی ‌و‌توسعه منابع انسانی استانداری اظهار داشت: تا دو سال آینده ماهیان خاویاری مجتمع پرورش ماهیان خاویاری جویبار به مرحله تولید انبوه خاویار خواهند رسید.

 

جویباران