به گزارش مازند اصناف معاون دانشگاه علمی کاربردی واحد٢ نوشهر در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این کارگاه تولیدی20 نفر از دانشجویان رشته طراحی پوشاک و گرافیک بهصورت تماموقت و تعدادی بصورت پارهوقت در حال کار هستند.
وی افزود: این دانشجویان با تولید بيش از 100 اثر طراحیشده مانتوهای تابستانی، از نظر طراحی، دوخت و پارچه با بهترین کیفیت تولیدشده و قابل رقابت با انواع مانتوهای وارداتی است.
جعفر کیالاشکی بیان کرد: دانشجویان مرکز علمی کاربردی نوشهر در این نمایشگاه سعی کردند تا با توجه بهنیاز نسل جدید مدلهای اصیل ایرانی را با کیفیت ویژه در مانتوها و چادرهای طراحیشده بهکار ببندند.
معاون دانشگاه علمی کاربردی نوشهر در پایان خاطر نشان کرد: این واحد در راستاي رسالت دانشگاه به جهت ایجاد انگیزه در دانشجویان و کارآفرینی با توجه به شعار سال مبنی بر " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"، اقدام به فعالسازی کارگاه پوشاک کرد.
** ضرورت استفاده از ابزار فرهنگ و هنر در حوزه حجاب و عفاف
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشهر نیز با تبریک هفته حجاب و عفاف، هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی و اشاعه فرهنگ، نهادینهکردن ارزشهای دینی و مذهبی در جامعه، ایجاد آگاهی و تبیین موضوع حجاب و عفاف در جامعه عنوان کرد.
وی به نقش اساسی و پررنگ این گونه نمایشگاهها در راستای توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی و اهمیت حجاب و عفاف در جامعه اشاره کرد و افزود: حفظ حجاب در حراست و نگهداری از حریم خانه و خانواده و تأثیر آن در استحکام و استواری جامعه نقش مهمی دارد.
رستم کیاکجوری با بیان اینکه بیشتر مدهایی که بهعنوان الگوی جوانان ایرانی پذیرفته شده، به دور از هنجارهای اجتماعی و مذهبی جامعه ما است از کمرنگشدن نقش خانوادهها در پیشگیری از گرایش جوانان و نوجوانان به مدهای عجیب و غریب و دوری از عفاف و حیا انتقاد کرد.
وی در پایان با اشاره به ضرورت استفاده از ابزار فرهنگ و هنر در حوزه حجاب و عفاف، یادآور شد: فرهنگسازی برای عفاف و حجاب باید غیرمستقیم و هنری باشد، در غیر این صورت، تلاشها در این زمینه اثر عکس دارد.
** نمایش 100 اثر در قالب چادر و مانتو
مسئول کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی نوشهر گفت: این نمایشگاه برای چندینبار متوالی توسط دانشجویان و فارغالتحصیلان رشته طراحی دوخت لباس و گرافیک مرکز علمی کاربردی نوشهر در حال برگزاری است.
وی افزود: در نمایشگاه طراحی لباس این مرکز سعی شد تا با استفاده از فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی 100 اثر در قالب انواع مانتو و چادر به نمایش گذاشته شود.
شیوا نظری خاطر نشان کرد: به سبب گرایش دانشجویان به رشته طراحی، دوخت و گرافیک در حال حاضر تعداد 20 نفر از دانشجویان رشته طراحی لباس این مرکز بهصورت ثابت در کارگاه دانشگاه مستقر شده و به تولید و طراحی لباسهای اصیل ایرانی مشغول هستند.
وی با اشاره به تأثیر آثار هنری بر اقشار مختلف جامعه، اضافه کرد: اگر آثار هنری اسلامی خوب در میان مردم گسترش یابد، جوشش فرهنگ عمومی ما با اسلام عمیقتر خواهد شد.
مسؤول کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی نوشهر در پایان یادآور شد: نمايشگاه مشابهی نیز بهدرخواست ستاد حجاب و عفاف شهرستان چالوس از ٢٦تير ماه به مدت سهروز در اين شهرستان بر پا ميشود.
این نمایشگاه با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 2 مازندران، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیسیون امور بانوان فرمانداری نوشهر و ستاد حجاب و عفاف شهرستان نوشهر برپا شد.
نوشهر آنلاین
ارسال دیدگاه