دلال بازی عامل اصلی گرانی این روزهای بازار شکر
اختصاصي/ مازند اصناف گزارش مي دهد

دلال بازی عامل اصلی گرانی این روزهای بازار شکر

<p style="text-align: justify;">یک منبع آگاه <span style="font-size: larger;">با بیان اینکه گرانی شکر، دلال بازی و واسطه گری هاست؛ افزود: برخی تاجران و مافیای واردات، با راه انداختن موج کمبود شکر و افزایش یافتن قیمت، نظرها را به لزوم واردات شکر جلب می کنند</span>...</p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف این روزها شاهد افزایش 30 تا 35 درصدی قیمت شکر در بازار هستیم.

محمد آقا طاهر رئیس اتحادیه بنکداران و مواد غذایی دلیل این افزایش قیمت را عدم توزیع شکر دولتی و متعاقبا افزایش عرضه شکر آزاد در بازار عنوان کرد.

بر اساس این گزارش، علیرغم اینکه قیمت شکر در درب کارخانه 2 هزار و 300 تومان، در عمده فروشی ها 2 هزار و 430 تومان و در خرده فروشی ها 2 هزار و 550 تومان تعیین شده است، در حال حاضر قیمت شکر در سطح بازار 3 الی 3 هزار و 200 تومان می باشد.

یک منبع آگاه در در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه شکر دولتی به اندازه کافی در استان وجود دارد، گفت: در طرح ضیافت ماه رمضان، بیش از یک هزار و 200 تن شکر در سطح استان با قیمت 2 هزار و 500 تومان توزیع شد.

وی با بیان اینکه علت این گرانی ها همچون گرانی بسیاری از اقلام مورد نیاز مردم نطیر برنج، به دلیل دلال بازی و واسطه گری هاست؛ افزود: برخی تاجران و مافیای واردات، با راه انداختن موج کمبود شکر و افزایش یافتن قیمت، نظرها را به لزوم واردات شکر جلب می کنند و در حال حاضر نیز بنا بر برخی منابع، 5 کشتی در اسکله های کشور پهلو گرفته اند که 2 تا از این کشتی ها در حال تخلیه شکر های وارداتی هستند.

این منبع آگاه با بیان اینکه سالانه در کشور میزان مصرف شکر، 2 میلیون و 400 هزار تن می باشد؛ اظهار کرد: از این میزان، یک میلیون و 4 هزار تن آن، در کشور تولید می شود و ما بقی آن، سهم واردات به کشور است.

وی در پایان عامل افزایش ناگهانی قیمت شکر را دست های پشت پرده و سودجویان واردات این کالا عنوان و تاکید کرد: روزانه 6 تا 10 هزار تن شکر از سوی بخش خصوص در بورس کالا عرضه می شود و با واردات انجام گرفته این محصول، طی روزهای آینده شاهد تعدیل قیمت این کالا خواهیم بود.

گفتنی است در حالی که گرانی شکر، کام سودجویان و دلالان این محصول را شیرین کرده است اما کام مشتریان و مصرف کنندگان این کالا، تنها تلخی است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه