به گزارش مازند اصناف سید مصطفی موسوی درباره اقدامات انجامشده در شرکت شهرکهای صنعتی استان، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات در شهرکهای صنعتی مازندران بهدلیل عدم اهلیت سرمایهگذاران است، شرکت شهرکهای صنعتی موظف است به هر سرمایهگذار دارای جواز تأسیس از صنعت، معدن و تجارت استان زمین و امکاناتی که در شهرک نیاز است، اعطا کند.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه تأمین زیرساختها برعهده این شرکت است و تاکنون هیچ سرمایهگذاری در استان با کمبود فضا و زمین مواجه نشده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تأکید کرد: این شرکت درباره کمبود زیرساختها در شهرکهای صنعتی باید پاسخگو باشد.
این مسؤول مهمترین مشکل واحدهای تولیدی استان را کمبود نقدینگی عنوان کرد و گفت: 70 درصد واحدهای تولیدی استان در شهرکهای صنعتی با کمبود نقدینگی مواجه هستند و مشکل زیرساختی ندارند، واحد تولیدی در شهرک صنعتی استان قرار ندارد که معطل خدمات زیرساختی در شهرک صنعتی باشد.
موسوی در ادامه از برنامهریزی برای تأمین گاز چندین شهرک صنعتی در استان خبر داد و بیان کرد: در سه سال گذشته پنج شهرک گازرسانی شد و چهار پروژه گازرسانی نیز در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از مصادره واحدهای تولیدی با بانک اقداماتی در این زمینه انجام دادیم، تصریح کرد: یکی از افتخارات ما ایجاد تعامل بین بانک و واحدهای تولید بود که با هماهنگی انجامشده از ابتدای سال 93 تعداد واحدهایی که توسط بانکها تملک شد 126 مورد بود که پس از دو سال این تعداد به 139 مورد رسید که اگر در این زمینه ورود پیدا نمیکردیم تعداد واحدهایی که باید در اختیار بانک قرار میگرفت 360 مورد بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران اضافه کرد: بانکها پس از تملک تنها با گماشتن یک نگهبان قناعت کرده و واحد تولیدی را رها میکنند تا مسؤولان واحد تولیدی نسبت به پرداخت بدهی اقدام کنند.
این مسؤول به اقدامات انجامشده برای توسعه شهرک صنعتی در مازندران بهویژه در شرق استان اشاره کرد و افزود: ایجاد بزرگترین شهرک صنعتی در شرق استان در برنامه کاری قرار گرفت که وسعت این شهرک یکهزار و 300 هکتار است که تقریباً برابر کل وسعت شهرک صنعتی مازندران است.
موسوی ادامه داد: در چشمانداز استان این شهرک صنعتی باید به قطب صنعتی استان تبدیل شود و متناسب با نیاز استان نسبت به استقرار شرکتها و واحدهای تولیدی در این شهرک نیز اقدام میشود.
وی خاطرنشان کرد: این شهرک در مسیر ریل آهن، در کنار بندر امیرآباد و نیز در محدوده فرودگاه استان قرار داشته و میتواند زمینه مناسب برای جذب سرمایهگذار را فراهم کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران یکی از برنامهریزیهای این شرکت را توسعه متناسب با نیاز و قابلیت منطقه عنوان کرد و یادآور شد: بهعنوان نمونه در شهرک صنعتی رامسر برنامه داریم که مجوز واحدهای تولیدی صنایع دستی و گردشگری صادر شود.
این مسؤول با اعلام اینکه در حوزه ایجاد اولیت اصلی ما حفظ محیط زیست است، گفت: سه تصفیهخانه در شهرکهای صنعتی سلمانشهر، چمستان و تنکابن بازسازی و احداث شد.
موسوی اضافه کرد: با پیگیری انجامشده تصفیه خانه جویبار با ظرفیت یکهزار متر مکعب آغاز بهکار کرده و آبگیری در آن انجام شده که بنا داریم در هفته دولت این تصفیهخانه به بهرهبرداری برسد.
وی در پایان گفت: در شهرک صنعتی بشل نیز ایجاد تصفیهخانه فاضلاب با 80 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اقدام است که تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد و همچنین طرح تصفیهخانه فاضلاب تشبندان محمودآباد طبق برنامهریزی انجامشده فاز یک آن به بهرهبرداری میرسد.
فارس
ارسال دیدگاه