به گزارش مازند اصناف؛ محمدرضا نعمت زاده با حضور در بانک صنعت و معدن با بیان این مطلب ،افزود : بانک صنعت ومعدن به عنوان تأمینکننده مالی صنایع زیربنایی کشور باید بهتر خدمت کند تا با انضباط مالی و ارائه خدمت مطلوب، رفع مشکلات بخش صنعت و معدن و توسعه صنایع درکشور محقق شود.
وی گفت: ایجاد و تقویت مبانی اساسی توسعه صنعتی نظیر ایجاد صنایع پایه و مدیریت دانش و فن آوری در داخل کشور ، تلاش این بانک را در تامین مالی صنایع پتروشیمی، فولادی ، سیمانی و نیروگاهی در شرایط رکود ناشی از تحریم؛قابل ستایش است.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه باید کاری کرد که این بانک، به عنوان تأمینکننده مالی صنایع زیربنایی کشور بتواند بهتر خدمت کند، تصریح کرد : بانک صنعت و معدن با این سرمایه اندک اقدامات زیربنائی بسیار مهمی را در عرصه صنعت و معدن به انجام رسانده است واگر به دنبال انضباط مالی و ارائه خدمت مطلوب هستیم تنها راه، رفع مشکلات بخش صنعت و معدن و توسعه صنایع درکشور است که این امر با حمایت از بانکهای توسعهای مرتبط با این بخشها سریعتر به نتیجه خواهد رسید.
وی گفت: بدون انضباط، رشد صنعت تحقق پیدا نمیکند، در این مسیر باید با تمام توانمان حرکت کنیم زیرا کوچکترین غفلت موجب میشود که ما نتوانیم به نتایج مطلوب در بخش صنعت دست پیدا کنیم.
مهندس نعمتزاده با اشاره به اهمیت تقاضا برای بخش صنعت کشور تصرح کرد: برای ایجاد رونق اقتصادی باید روشهای مناسب برای تقویت تقاضا در ابعاد داخلی و خارجی اندیشیده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت منابع خارجی برای تأمین مالی صنایع کشور گفت: ما برای رسیدن به رشد تولید در کشور باید به منابع بزرگ دست پیدا کنیم و برای این امر علاوه بر استفاده از منابع صندوق توسعه ملی ، بانک صنعت و معدن و دیگر بانکهای توسعهای باید وارد مذاکرات منظمی با بانکهای خارجی شوند.
مهندس نعمتزاده، ایجاد معاونت بانکی صنایع کوچک در بانک صنعت و معدن و حمایت ویژه این بانک از صنایع کوچک در بانک صنعت و معدن و حمایت ویژه این بانک از صنایع کوچک و متوسط رامورد تقدیر قرار داد و ابراز امیدواری کرد که رشد این صنایع درکشور موجب افزایش میزان اشتغال و توسعه مناطق محروم کشور شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سطح بالای دانش کارشناسی و مدیریت استراتژیک در بانک صنعت و معدن موجب افزایش انتظارات مسئولان از این بانک شده و امید میرود علیرغم پایین بودن میزان سرمایه در مقایسه با بانک های توسعه ای منطقه و جهان در آینده شاهد دستاوردهایی به مراتب فراتر از گذشته توسط این مجموعه باشیم.
وی تحقق اقتصاد مقاومتی را که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده از زمینه هایی دانست که حرکت بانک صنعت و معدن در مسیر آن قابل قدردانی بوده است.
مهندس نعمت زاده تلاش های بانک صنعت و معدن برای ایجاد تفاهم و زمینه همکاری در جهت مشارکت با کشورهای دیگر در زمینه اجرای طرح های صنعتی را اقدامی مثبت ارزیابی کرد که میتواند موجب تسهیل مسیر تعامل کشورمان با فضای گسترده جهانی شود.
علی اشرف افخمی مدیرعامل بانک صنعت و معدن نیز در این دیدار ضمن تاکید بر توجه ویژه بانک صنعت و معدن به صنایع کوچک و متوسط گفت: ما امیدواریم با در نظر گرفتن رهنمودهای مقام معظم رهبری ، سیاست های راهگشای دولت تدبیر و امید و نگاه خاص وزارت صنعت ، معدن و تجارت به صنعت ، بتوانیم برنامه ریزی های مناسب و اقدامات موثری را در گسترش آن به انجام برسانیم.
افخمی در ادامه از پرداخت یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط این بانک به ۵۶۰ طرح صنعتی کوچک و متوسط خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این رقم در آینده روندی صعودی داشته باشد.
گفتنی است : در این دیدار وزیر صنعت ، معدن و تجارت سئوالاتی را در خصوص وضعیت گشایش ال – سی های خارجی برای تامین مالی طرح های صنعتی کشور توسط بانک صنعت و معدن و آخرین وضعیت طرح های در حال بررسی و اجرا توسط این بانک مطرح کرد.
شاتا
ارسال دیدگاه