گام بلند دولت در اجرای «برجام 2» ضمن توافق با FATF/ بازی خطرناک دولت با امنیت ملی ایران

گام بلند دولت در اجرای «برجام 2» ضمن توافق با FATF/ بازی خطرناک دولت با امنیت ملی ایران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">توافق با FATF تبعات امنیتی برای کشور دارد و مفهوم آن، این است که جمهوری اسلامی با فاصله گرفتن از مقاومت، در داخل مرزهای خود زمین&zwnj;گیر شود و منتظر انفجارات تروریستی در تهران، اصفهان، کرمانشاه، شیراز، مشهد و ... باشد!<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ پس از ورود واژه‌های پول‌شویی و پول کثیف به ادبیات اقتصادی جهان، قوانین متعددی در سطوح مختلف بین‌المللی برای مبارزه با این پدیده اقتصادی مصوب و کشورهای زیادی خواستار مبارزه با این پدیده شدند.

در کنار این قوانین، گروه «هفت» که متشکل از کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، ژاپن، آلمان، کانادا و ایتالیا است، کارگروه ویژه‌ای را برای مبارزه با پول‌شویی در سال 1989 میلادی تشکیل دادند.

اعضای این کارگروه در ابتدا فقط همان هفت عضو گروه «هفت» بودند، اما با گذشت چند سال، کشورهای دیگری نیز به این کارگروه ویژه (FATF) اضافه شدند و هم اکنون بیش از 30 کشور دنیا عضو این کارگروه هستند.

مبارزه با پول‌شویی و مبارزه با حمایت مالی از تروریسم مهم‌ترین وظایف FATF است. این کارگروه ویژه در واقع میزان اعتماد به کشورهای مختلف برای سرمایه‌گذاری را برای سایر کشورها مشخص می‌کند.

چه کسی از مواضع خود دست ‌کشیده است؟!

FATF در سال 2007 با تلاش امریکا و صهیونیست‌ها جمهوری اسلامی ایران را به اتهام حمایت از تروریسم و کمک‌های مالی به گروه‌های مقاومت در فهرست کشورهایی قرار داده بود که نظام مالی بین‌الملل را تهدید می‌کنند و به سایر کشورها درباره ریسک بالای معامله و برقراری روابط تجاری و یا سرمایه‌گذاری در ایران هشدار داده بود. کارگروه اقدام ویژه FATF توضیح داده بود که ایران و کره‌شمالی دو کشوری هستند که بالاترین ریسک مالی و سرمایه‌گذاری در جهان را دارا هستند.

هفته گذشته، بانک مرکزی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با سازمان بین‌المللی مبارزه با پولشویی و «کارگروه ویژه اقدام مالی» آن به توافق رسیده است. بیانیه بانک مرکزی درباره جزئیات این توافق توضیحی نمی‌دهد.

از سوی دیگر، سازمان مورد اشاره، مفاهیمی نظیر پولشویی، تروریسم، پول کثیف و ... را در بستر استانداردهای نظام سرمایه‌داری و استکباری تعریف کرده و بارها دیده شده که همین استانداردها را هم به میل و دستور نظام سلطه جهانی تغییر داده است. بنابراین اولین پرسش از دولت و بانک مرکزی آن است که آیا در تعریف تروریسم، پول کثیف و... با کارگروه FATF به نقطه نظر مشترکی رسیده‌اند؟ چرا که در اعلام رسمی آنها، حزب‌الله لبنان، سپاه قدس، حماس، جهاد اسلامی، انصارالله و همه نیروهای مقاومت که برای حفظ و حراست از سرزمین‌های آباء و اجدادی خود با قدرت‌های استکباری و نظام‌های دست‌نشانده آنها درگیر هستند، «تروریست» نامیده می‌شوند!

آغازی برای جنگ سخت با چاشنی جنگ نرم آمریکایی‌ها


سیدحسین موسوی کارشناس ارشد علوم سیاسی طی گفت‌وگویی با اشاره به توافق بانک مرکزی ایران با FATF اظهار کرد: توافق با FATF تبعات امنیتی برای کشور دارد و مفهوم آن، این است که جمهوری اسلامی که امروز سنگرهای خود را برای صیانت از امنیت ملی در خارج از مرزها زده است تا جلوی تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی و تروریسم حرفه‌ای داعش، طالبان و النصره را بگیرد، با فاصله گرفتن از مقاومت، در داخل مرزهای خود زمین‌گیر شود و منتظر انفجارات تروریستی در تهران، اصفهان، کرمانشاه، شیراز، مشهد و ... باشد!

وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم وفادار آن که مقتدرانه از نبرد نرم آمریکا در فتنه 18 تیر 78 و فتنه 88 سربلند بیرون آمده است، با تبعات این توافق می‌رود خود را وارد یک جنگ سخت با تروریست‌ها با چاشنی جنگ نرم آمریکایی‌ها کند.

این کارشناس علوم سیاسی با انتقاد از دولت در عدم انتشار جزئیات این توافق، گفت: این چه نوع عقلانیتی است که امنیت ملی کشور را با زیرکی و تردستی آمریکایی‌ها در برجام به دست کسانی در بانک مرکزی قرار دهیم که هیچ‌گونه مسئولیتی در این باره ندارند و حاضر نیستند حتی متن توافق را فاش کنند؟

توافقی برای خلع‌سلاح کردن ایران اسلامی

سعید مهاجری کارشناس حقوق بین‌الملل طی گفت‌وگویی، توافق با FATF را یک گام بلند در راستای اجرایی کردن برجام 2 دانست و تصریح کرد: دولت وارد بازی خطرناکی شده است که نتیجه آن می‌تواند محور مقاومت را با مشکل مواجه کند.

وی خاطرنشان کرد: توافق انجام گرفته با FATF می‌تواند به معنای دست کشیدن ایران اسلامی از حمایت حزب‌الله و سایر نیروهای مقاومت و متوقف کردن فعالیت نیروی قدس باشد.

مهاجری با اشاره به تشکیل گروه‌های تکفیری و داعش برای مبارزه با ایران، بیان کرد: اگر دولت در توافق با FATF نگاه و تعریف آنان را از تروریسم پذیرفته باشد، خروجی آن، خلع‌سلاح کردن ایران اسلامی و تن دادن به جنایات وحشیانه و فجیع آنان علیه مردم کشورمان خواهد بود.

سخن پایانی

به نظر می‌رسد برای رفع هرگونه ابهام، توضیحات مقامات بانک مرکزی به ضمیمه توضیحات محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در این باره ضروری است. قطعا تداوم سکوت در این خصوص، به حجم سؤالات و شایعات خواهد افزود.

اخیراً حسن روحانی رئیس‌جمهور در دیدار با وزراء و استانداران اظهار کرده بود: «باید پاسخگو بود و اشکالات را برطرف کرد.»

باید منتظر ماند و دید رئیس‌جمهور در قبال این توافق چه پاسخی دارد. آیا از این پس با تعطیلی حمایت از مقاومت و مبارزه با داعش، باید در داخل با آنها جنگید؟ پنج سال است سپاه قدس در منطقه می‌جنگد تا این حرامیان را در عراق و شام زمین‌گیر کند. آیا قرار است از این پس در داخل زمین‌گیر شویم؟! آن هم به خاطر پذیرش تعاریف جدید از تروریسم، پولشویی و پول کثیف!

 

بلاغ


ارسال دیدگاه