بازار مروی قربانی مبارزه با قاچاق کالا / تکلیف قاچاقچیان مرزی چه می شود؟

بازار مروی قربانی مبارزه با قاچاق کالا / تکلیف قاچاقچیان مرزی چه می شود؟

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: متاسفانه در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا انگشت اتهام تنها به سوی کسبه کوچه مروی نشانه گرفته شد و در این میان عاملان اصلی ورود کالای قاچاق که در مرزها فعالیت می&zwnj;کنند، بدون تکلیف ماندند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ محمد آقاطاهر در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران اظهار کرد: اصناف مخالف اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا نیستند اما این کار باید به صورت زیربنایی صورت بگیرد و به جای متهم کردن پنج هزار کسبه خرده فروش یک بازار  با ۵۰۰ عامل اصلی ورود کالای قاچاق در مرزها مقابله کنند.

وی با بیان اینکه این گونه برخورد با کسبه راه مبارزه با کالای قاچاق نیست ، تصریح کرد: دولت باید برای انجام این کار به صورت اصولی اقدام کند و لنج های باری را روی آب بازرسی و جاده ها را کنترل کنند. همچنین تعرفه خاصی برای ورود کالای خارجی در نظر بگیرند و با انجام اقدامات اصولی برای کسبه که تنها توزیع کننده کالا هستند و برای امرار معاش فعالیت می‌کنند، دردسر ایجاد نکنند.

رئیس اتحادیه بنکداران خاطرنشان کرد: دولت باید برای ورود کالاهای مورد نیازی که به کشور وارد می شود تعرفه مناسب تعیین و به صورت قانونی مبادی ورودی کالا را کنترل کند. مبارزه با قاچاق کالا باید همه گیر باشد نه اینکه تنها شامل کسبه یک خیابان شود و این گونه اقدامات شتابزده و بدون برنامه عملکردی را به همراه نخواهد داشت.

آقا طاهرافزود: متاسفانه کالای قاچاق به راحتی و بدون کنترل از مرزهای کشور وارد می شود و هزاران کیلومتر را طی می‌کند و به شهرهای مرکزی کشور برای فروش می‌رسد و بعد میخواهیم مغازه داران را متهم به فروش کالای قاچاق کنیم


ارسال دیدگاه