کاهش 37 درصدی واردات برنج در سال 94 / تولید محصولات کشاورزی تا 10 میلیون تن در سال قابل دستیابی است

کاهش 37 درصدی واردات برنج در سال 94 / تولید محصولات کشاورزی تا 10 میلیون تن در سال قابل دستیابی است

به گزارش مازند اصناف؛ دلاور حیدرپور بعد از ظهر امروز در اجتماع بزرگ کارشناسان کشاورزی مازندران با عنوان «کشاورزی، رکن اقتصاد ‌مقاومتی»، اظهار کرد: 27 خرداد سالروز فرمان تاریخی امام خمینی (ره) برای سازندگی ویرانی‌هایی که بعد از انقلاب وارث آن بودیم صادر شد که همه اقشار جامعه با بسیج امکانات به رفع محرومیت‌ها بشتابند.

وی با بیان اینکه اکنون توانسته‌ایم در بخش کشاورزی در بیشتر محصولات به خودکفایی برسیم، افزود: دغدغه افزایش تولید محصولات کشاورزی داریم به‌طوری که تا سال 92 وارد‌کننده مرغ به کشور بودیم اما اکنون دغدغه مسؤولان کشوری و استانی زیادی تولید مرغ است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: با فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد‌ مقاومتی، این موضوع در دستور کار دولت قرار گرفت و بزرگ‌ترین راهبرد دولت است.

این مسؤول اضافه کرد: با اجرای اقتصاد‌ مقاومتی می‌توانیم روی پای خود بایستیم و مطالبه به‌حق در دنیا کنیم.

حیدرپور خاطرنشان کرد: هر برنامه‌ای که در بخش کشاورزی کشور تصویب و ابلاغ می‌شود اجرای آن در دهستان‌ها است که کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی در عرصه‌ها باید آن را عملیاتی کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از استاندار مازندران خواستار توجه ویژه‌تر به کشاورزی نسبت به سایر بخش‌ها در استان شد و گفت: برای احیای ظرفیت بخش کشاورزی و ظرفیت خالی در این بخش باید با سرعت بیشتری پیش رویم.

حیدرپور با بیان اینکه سال گذشته کشور از شرایط مالی خوبی برخوردار نبوده اما بخش کشاورزی توانست با توانمندی بالا نتایج مثبتی را به‌دست آورد، افزود: بخش کشاورزی توانسته 15.5 درصد رشد را در تولیدات محصولات به‌دست آورد.

وی با اشاره به اینکه واردات برنج در سال 94 کاهش 37 درصدی نسبت به سال 93 داشته است، گفت: دو ماهه امسال 124 هزار تن برنج وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش 20 درصدی داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: کشاورزان اکنون دغدغه قیمت برنج ندارند و بازار از ثبات قیمتی خوبی برخوردار است.

حیدرپور خاطرنشان کرد: در حال حاضر 6 میلیون تن تولید محصولات کشاورزی در مازندران داریم که تا 10 میلیون تن قابل افزایش است اما باید زیرساخت‌های لازم را برای افزایش تولید کشاورزان مهیا کنیم.

وی با بیان اینکه از ظرفیت دریای استان به درستی استفاده نمی‌شود، گفت: پرورش ماهی در قفس ظرفیت خالی است که باید از این ظرفیت عظیم برای پرورش ماهی، میگو و ماهیان خاویاری استفاده کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: سال گذشته 38 قفس پرورش ماهی داشته‌ایم که 82 تن تولید داشته است که امسال به 5 هزار تن تولید خواهد رسید و برنامه داریم طی دو سال آینده به 20 هزار تن برسد.

 

فارس


ارسال دیدگاه