واردات در این فصل آسیب زیادی به کشاورزان می‌زند/ راهکار جایگذین در سم‌پاشی برنج

واردات در این فصل آسیب زیادی به کشاورزان می‌زند/ راهکار جایگذین در سم‌پاشی برنج

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">بازرس هیئت مدیره صنف کشاورزان فریدونکنار گفت: واردات آسیب فراوانی به تولیدکننده&zwnj;ها می&zwnj;زند و متاسفانه مشخص نیست که دستگاه&zwnj;های مسئول به کسانی که به عنوان وارد کننده هستند در زمان برداشت محصول بر چه اساسی مجوز می&zwnj;دهند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ علی‌اصغر موسوی بازرس هیئت مدیره صنف کشاورزان فریدونکناربا اشاره به مشکلات بخش کشاورزی اظهار کرد: تمامی مشکلاتی که در بخش زیست محیطی و زندگی روزمره وجود دارد مربوط به خودمان است.

وی افزود: تولید زباله‌ها، تجاوز به حریم و عدم لایروبی رودخانه‌ها، ورود فاضلاب به رودخانه‌ها ازجمله اتفاقاتی است که متاسفانه خود انسان‌ها در آن نقش دارند و موجب می‌شوند مشکلاتی در بخش زیست محیطی ایجاد شود.

بازرس هیئت مدیره صنف کشاورزان فریدونکنار خاطرنشان کرد: با توجه به عدم رعایت مردم در بخش پیشگیری، لازم است تا دولت به این مسئله ورود پیدا کند و با لایروبی رودخانه‌ها گل و لای موجود در آنها را بردارد و موجب بازشدن حریم رودخانه‌ها شود.

موسوی در بخش دیگری از سخنانش گفت: واردات آسیب فراوانی به تولیدکننده‌ها می‌زند و متاسفانه مشخص نیست که دستگاه‌های مسئول به کسانی که به عنوان واردکننده هستند در زمان برداشت محصول بر چه اساسی مجوز می‌دهند.

وی با اشاره به سمومی که کشاورزان استفاده می‌کنند، تصریح کرد: در برنج سمومی استفاده شده که مربوط به آلودگی‌های این محصول نیست و برخی افراد ناآگاه با تجویزهای اشتباه خود موجب می‌شوند کشاورزان از انواع و اقسام کود و سم استفاده کنند که همین امر موجب می‌شود مزارع دچار افزایش برگ شده و به بلاست مبتلا شود.

بازرس هیئت مدیره صنف کشاورزان فریدونکنار ادامه داد: توصیه ما برای کشاورزان این است که برای کرم ساقه‌خوار سم‌پاشی نکنند، چون خسارت پایین است و صرفه اقتصادی ندارد و همچنین باعث آلودگی در مزارع می‌شود.

موسوی گفت: بر اساس آمار سال گذشته 85 نفر از مردم این منطقه در کشت نخست سم‌پاشی نکردند و نیاز نبود که سم پاشی انجام دهند و برای امسال هم بعد از برداشت مشخص می‌شود که چند نفر انجام داده‌اند یا نداده‌اند.

وی تصریح کرد: بیشترین آلودگی را سموم آنتی سوفال دارد که این‌ها هم با کشت ارگانیک و رهاسازی اردک قابل پیشگیری و درمان است.

 

بلاغ


ارسال دیدگاه