سرمایه‌گذاری 3500 میلیارد تومانی بخش خصوصی در بنادر کشور/ اعلام آمادگی برای افزایش مبادلات تجاری در بندر نوشهر
معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي خبر داد

سرمایه‌گذاری 3500 میلیارد تومانی بخش خصوصی در بنادر کشور/ اعلام آمادگی برای افزایش مبادلات تجاری در بندر نوشهر

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی از سرمایه&zwnj;گذاری 3 هزار و 500 میلیارد تومانی بخش خصوصی در بنادر کشور خبر داد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ جلیل اسلامی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر در بنادر کشور حمل‌ونقل اصلی اتفاق می‌افتد و 90 درصد از تجارت از طریق بندر انجام می‌شود، اظهار کرد: برخی بنادر نقش منطقه‌ای، ترانزیتی و ملی دارند و بر اساس شرایط، نقش ملی و فراملی نیز پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه اهداف کلان سازمان در توسعه بنادر و تقویت زیرساخت‌های تجاری کشور بر اساس طراحی افزایش ظرفیت‌های واقعی حمل و نقلی است، افزود: ظرفیت تجاری کشور ما در بخش بنادر 210 میلیون تن است، ولی عملاً به 160 هزار تن نمی‌رسد.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه خاستگاه  ظرفیت تجاری کشور، چابهار است، گفت: توسعه این ظرفیت با پیشرفت 75 درصدی در حال انجام است که این مسأله برای بنادر شمالی کشور هم در حال توسعه است.

اسلامی با بیان اینکه ظرفیت برون‌سپاری و واگذاری کار به مردم در بنادر کشور در حال اتفاق است، گفت: سرمایه‌گذاری 3 هزار و 500 میلیارد تومانی توسط بخش‌های خصوصی در بنادر کشور از دیگر شرایط توسعه بنادر است.

وی اظهار کرد: بازاریابی در توسعه بندر نوشهر نقش مهمی ایفا می‌کند، البته الان به آن معنا نیست که این بندر اکنون نقش موثری ندارد، بلکه تجارت از حمل‌ونقل کالا، ارزش افزوده، تولید شغل، ثروت و ... از اهدافی است که در حال پیگیری آن هستیم.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: شبکه‌های فورواردینگ، تجارت و ایجاد تسهیلات برای جاری‌سازی عادی تجارت بدون اقدامات خاص باید بیشتر شود.

وی با بیان اینکه در مجموع 17 دستگاه در قرنطینه و حمل و نقل کالا نقش دارند، تأکید کرد: باید هم‌گرایی منطقه‌ای اتفاق بیفتد و همکاری بین بخشی شکل بگیرد تا بندر نوشهر این سکوی پرتاب را برای بازخوانی نقش خود ایفا کند.

اسلامی با اشاره به اینکه نقش دوم بندر نوشهر انجام وظیفه در ارتباط با موضوعات حاکمیتی است، اظهار کرد: بندر نوشهر با توجه به نیروی انسانی و تخصص‌های بالا می‌تواند مباحث حاکمیتی استان را در بخش بنادر متمرکز کند.

وی با بیان اینکه بندر نوشهر یکی از بنادری است که می‌تواند تغییرات مدهای کالا، اتفاقات سیاسی و ... را برای دیگر بنادر ایجاد کند، گفت: اتاق بازرگانی، صاحبان کالا و تشکل‌های صنفی در ارتباط با فعال‌سازی تجارت باید از مسائل اولویت‌دار مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی مازندران باشد.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی مهم‌ترین پارامتر توسعه بنادر را راه دسترسی و افزایش ظرفیت بندر عنوان کرد و افزود: در سازمان بنادر باید  ظرفیت مازاد داشته باشیم چون سرعت اجرای پروژه‌ها در کشور بالا بوده و شرایط رقابتی و تغییرات حادی که در ورود و خروج کالاها اتفاق می‌افتد، خارج از کنترل است.

وی با اشاره به اینکه باید سیاست‌هایی را برای حفظ سیلوها و انبارها تدوین کنیم، از اعلام آمادگی این مجموعه برای افزایش مبادلات تجاری در بندر نوشهر خبر داد.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی در پایان با تأکید بر اینکه افزایش ظرفیت و زمین بندر و نیز پروژه 15 هکتاری و سایر پروژه‌ها از برنامه‌هایی است که در بندر نوشهر آن را دنبال می‌کنیم، گفت: انتصابات در مجموعه سازمان بنادر و دریانوردی بر اساس تخصص بوده که باید زحمات و ارزش‌ها را احترام گذاشت و با هم‌افزایی و دوری از حاشیه به فعالیت‌ها سرعت دهیم.

 

مرجع: فارس


ارسال دیدگاه