به گزارش مازند اصناف؛ یزدان نیاستی مدیر کارخانه چایسازی شعیب کلایه تنکابن در گفتوگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: کارخانه چایسازی شعیب کلایه تنکابن در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع و دارای زیربنای حدود به ۶۰۰ متر و در سهطبقه قرار دارد.
وی با بیان اینکه این کارخانه در سال ۱۳۱۷ باهدف اشتغال جوانان و افراد جویایکار و بهمنظور تأمین نیاز باغداران چای منطقه احداث شد، افزود: عدم وجود حمایتهای لازم و نیز اتخاذ سیاستهای مغایر با منافع کارخانهداران و تولیدکنندگان سبب شد تا با گذشت بیش از نیمقرن، این واحد تولیدی که از انگشتشمار زیرساختهای کشاورزی منطقه به شمار میرفت، به حالت تعطیل درآید.
مدیر کارخانه چایسازی شعیب کلایه تنکابن مراحلی تحت عنوان پلاس، مالش و خشک را از مهمترین اقدامات در فرایند تولید چای نام برد و گفت: این واحد چایسازی دارای ۲۰ تراف برای پلاس برگ سبز چای و هفت دستگاه مالش و سالن اکسیداسیون به مساحت ۵۰ مترمربع و همچنین دارای چهار دستگاه خشک است.
وی ادامه داد: از دیگر تأسیسات این واحد سه دستگاه فایرمات، میدلتون و آندروز جهت سورت و آمادهسازی جهت بستهبندی چای خشک است.
نیاستی با اذعان به اینکه کارخانه چایسازی شعیب کلایه با ظرفیت روزانه ۲۵ تن، آماده دریافت برگسبز چای از کشاورزان منطقه است، بیان کرد: با راهاندازی این واحد تولیدی علاوه بر تسهیل و رفاه حال کشاورزان منطقه جهت تحویل برگسبز چای و استحصال آن به چای خشک، موجب تشویق و ترغیب چایکاران جهت احیا و رونق چایکاری در منطقه شد.
این تولیدکننده داخلی در پایان گفت: با راهاندازی این واحد ۴۰ نفر بهصورت مستقیم و بیش از ۵۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول بهکار شدند.
ارسال دیدگاه