به گزارش مازند اصناف؛ کامبیز مروت جو نایب رییس اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با اشاره به پیوستن ایران به فدراسیون جهانی پوشاک گفت: نوآوری در هر موضوعی علاوه بر محاسنی که دارد هزینه هایی نیز دارد برای همین شاهدیم الان گمرکات دنیا برای افزایش مراودات خود در حال کاهش تعرفه های خود هستند. وی درباره صنعت پوشاک ترکیه افزود: این کشور که زمانی مهد پوشاک دنیا بود در سال های اخیر عملا به وارد کننده پوشاک از چین تبدیل شده است. من در دیداری که با رئیس فدراسیون پوشاک داشتم به وی گفتم اگر می خواهید کالایی وارد ایران کنید بهترین و با کیفیت ترین محصولات خود را وارد کنید چرا که تنها در این صورت صنایع داخلی ما به فکر رقابت و افزایش کیفیت خواهند بود.
مروت جو خاطرنشان کرد: خود من تولید کننده هستم و قاعدتا باید با واردات پوشاک خارجی به کشور مخالف باشم اما صراحتا می گویم اگر پوشاک معتبر و کلاس اول دنیا وارد ایران شوند به نفع تولید داخلی است. وی با انتقاد از افزایش محصولات بنجل و برندهای دست چندم دنیا در بازار ایران تصریح کرد: متاسفانه الان برخی از برندهای ضعیف و دسته چندم دنیا در ایران فعال هستند که انصافا از کیفیت کالاهای ایرانی پایین تر بوده اما صرفا به واسطه خارجی بودن بازار ایران را در دست گرفته اند.
این فعال صنعت پوشاک درباره تعرفه واردات پوشاک اظهار داشت: ما اگر تولید کننده واقعی و درجه یک باشیم نباید از کاهش تعرفه های گمرکی نگران شویم. مسئله مهم این است که دولت باید از واردات کالاهای درجه چندم به کشور جلوگیری کند وگرنه واردات کالاهای درجه یک و لاکچری خارجی به داخل کشور نه تنها ایرادی ندارد بلکه باعث رشد صنایع داخلی می شود. وی افزود: امروز حرف اول در صنعت پوشاک و اکثر صنایع دنیا کیفیت و نه قیمت کالاهاست. الان برندهایی در ایران وجود دارند که با اختلاف زیاد دارای کیفیت بالاتری از برندهای خارجی هستند و شما می بینید که همچنان در داخل و خارج کشور بازار خود را نیز دارند.
مروت جو در ادامه درباره دلایل کاهش میزان سفر مردم به برخی از کشورها به تراز گفت: این کاهش به دلیل قدرت خرید مردم نبوده و یکی از دلایل مهم آن وجود برخی از برندهای معتبر در داخل کشور است. وی تصریح کرد: متاسفانه در سال های گذشته می دیدیم بخش زیادی از مسافرت ایرانیان به خارج از کشور صرفا برای خرید برندهای معتبر خارجی بود که با افزایش این برندها میزان سفرهای خارجی بیهوده نیز کاهش یافته است.
این فعال صنفی با سیاسی خواندن واردات برندهای درجه ۳ پوشاک ترکیه به ایران خاطرنشان کرد: وقتی با فعالان صنعت پوشاک ترکیه صحبت می کردم مدعی بودند که دولت ترکیه بیش از ۶۰ درصد هزینه های تولید پوشاک در داخل ترکیه را تقبل می کند. وی در خاتمه گفت: تعرفه های گمرکی در ترکیه تقریبا صفر بوده و دولت ترکیه در ازای صادرات کالا به خارج از کشور ۱۲ درصد مشوق صادراتی به صادرکنندگان می دهد.
تراز
ارسال دیدگاه