به گزارش مازند اصناف؛ مجتبی خسروتاج اظهار کرد: در هر رشته و صنفی اگر فضای رقابتی وجود نداشته باشد موجب ایجاد فضای انحصاری می شود و دلالان به بازار ورود میکنند.
وی با بیان اینکه هیچ اختلافی با وزارت جهاد کشاورزی نداریم، گفت: بر اساس قانون انتزاع بخش کشاورزی، مسئولیت تنظیم بازار همه کالاهای کشاورزی، غذایی، زراعی و دامی به عهده وزارت جهاد کشاورزی است و بدون شک اگر کالا به میزان کافی تامین نشود در سطح خرده فروشی با مشکلاتی مواجه میشویم و نوسان افزایشی را در قیمت شاهد خواهیم بود.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در عین حال تاکید کرد: باید ورود و خروج کالا به بازار به راحتی صورت گیرد تا عرضهکنندگان بتوانند در یک فضای رقابتی فعالیت کنند، چون در این فضا قیمت ها به حداقل میرسد و زمانی که قیمت به حداقل میرسد جایی برای دلالان و واسطهها باقی نمیماند که بتوانند ایفای نقش کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: زمانی که بین قیمت مصرفکننده و تولیدکننده فاصله زیادی وجود دارد دلالان میتوانند بخشی از اختلاف هزینه را به جیب بزنند. ولی اگر هدف متولیان امر در هر بخشی از جمله کشاورزی یا صنعت، معدن و تجارت این باشد که فضای رقابت را فراهم کنند قیمت ها به حداقل میرسد و در آن زمان اخلالگری، دلالی و واسطهگری از بین میرود.
در حالی که سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، کاهش 38 درصدی واردات، ذخایر و موجودی برنج را عامل گرانی آن میداند، معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید دارد هیچ کمبودی در ذخایر و موجودی برنج وجود ندارد و سازمان حمایت، موظف به نظارت بر روند قیمت محصولات کشاورزی در بازار خرده فروشی است.
برنج جزو تنها محصولات کشاورزی است که طی ماههای پایانی سال گذشته و ابتدای امسال با افزایش قیمت مواجه شده و دلیل این موضوع به اخلاف نظر وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت تبدیل شده است.
ایسنا
ارسال دیدگاه