به گزارش مازند اصناف؛ محمد محمدپور عمران عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه خط تولید جدید شرکت اکریلتاب بهشهر افزود: شرکت اکریلتاب بهشهر اکنون ازجمله واحدهای موفق در اشتغال و کار است که با ایجاد خط تولید جدید و نوسازی انجامشده، سهم بسزایی در اشتغال افراد داشته است.
وی گفت: در طول سالهای گذشته براثر برخی از سیاستهای انجامشده این واحد تولیدی با مشکلات عدیدهای روبرو بوده است که اکنون با رفع برخی از موانع و ارائه تسهیلات مختلف، این واحد زنده و پویا برای توسعه اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری تلاش دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اعلام اینکه توجه به تسهیلات نوسازی از مسائل مهم برای پابرجا نگهداشتن واحدهای تولیدی است، خاطرنشان کرد: چند سالی است که این تسهیلات متوقفشده است که خواهان پیگیری این مسئله توسط استاندار از مقامات کشوری برای احیای واحدهای نساجی و ایجاد اشتغال پایدار هستیم.
محمدپور همچنین ادامه داد: استان مازندران ازجمله استانهایی است که در صنعت نساجی به دلیل شرایط آب و هوایی میتواند پیش تاز باشد، گفت: احیای نساجی مازندران نیازمند توجه همهجانبه مسئولان در این زمینه است تا با احیای آن برای بیش از یک هزار نفر در این استان اشتغال ایجاد شود.
وی گفت: نساجی مازندران علیرغم دارا بودن صدها میلیارد تومان ماشینآلات و سوله است و نیازمند حدود ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات است که امیدواریم شرایط ارائه تسهیلات لازم به نساجی مازندران و رفع برخی از مشکلات فراهم شود.
وی با اعلام اینکه خط تولید تو رنگ کنی (نخ رنگی فرش) شرکت اکریلتاب بهشهر با تولید ۲۴ هزار تن در سال به بهرهبرداری رسید، افزود: امیدواریم سایر واحدهای تولیدی استان مازندران نظیر نساجی قائمشهر، تک نخ، فرش ساوین، شرکت بی بافت، پوشینه و... نیز با رفع مشکلات فعالیتهای بیشتری را انجام و موجب اشتغالزایی و تحول اقتصادی در استان مازندران شوند.
محمدجعفر جعفرزاده، مدیر شرکت اکریلتاب بهشهر نیز در آیین افتتاحیه خط جدید این واحد صنعتی افزود: با بهرهبرداری از این واحد ۲۰۰ نفر مشغول به کار شدند که امیدواریم با دریافت تسهیلات موردنیاز و حمایت مسئولان، در جذب نیروی کار بیشتری اقدام شود.
وی میزان اعتبار ارزی برای اجرای این خط را یکمیلیون و ۹۰ هزار یورو معادل ۵۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: شرکت ریسندگی اکریلتاب از سال ۱۳۵۲ افتتاح و راهاندازی شده و بیش از ۴۰۰ نیروی کار به دلیل برخی مشکلات اقتصادی، با کاهش تولید مواجه شد و از سال ۸۶ با فروش به بخش خصوصی از شهرک سهامی عام به شرکت سهام خاص تغییر نام داد.
مرجع: مهر مازندران
ارسال دیدگاه