به گزارش مازند اصناف؛ ربیع فلاح پیش از ظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی این استان با اشاره به اهمیت سلامت و تأثیر آن در فعالیتهای روزمره انسانها، اظهار کرد: بحث ورزش همگانی در شهرها و روستاها از سوی شهرداران و دهیاران و شوراهای اسلامی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد و سعی شود که هر هفته برنامه پیادهروی همگانی در دستور کار هر شهر و روستا قرار داشته باشد.
وی از ادارهکل آموزش و پرورش مازندران خواست تا مسائل بهداشتی مدارس را با نظارت بیشتری دنبال و با مشارکت خانوادهها و خیران، نسبت به ساماندهی وضعیت مدارسی که نیاز به تجهیز یا نوسازی آبخوریها و سرویس بهداشتی دارند، اقدام کند.
استاندار مازندران با تأکید بر ارتقای مدیریت در بحث سورتینگها و قارچکشها، افزود: سورتینگهایی که مجوز ندارند باید یا به دریافت مجوز تشویق شوند یا اگر در پروسه زمانی مشخص، از این موضوع امتناع کردند، سورتینگ آنها تعطیل شود.
فلاح ادامه داد: مدیریت و نظارت بر سورتینگها باید بهگونهای باشد که تا پایان سال 95، مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد تا با توجه به استقبال و تقاضای چند کشور خارجی برای خرید مرکبات (کیوی و پرتقال) مازندران، در این زمینه با مشکل مواجه نشویم.
نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه 80 درصد کشاورزان مازندرانی در تولید دو محصول استراتژیک برنج و مرکبات فعالیت دارند، بیان کرد: در 2 یا 3 سال گذشته نسبت به ساماندهی برنج، کار زیادی انجام نشده است، لذا حتی بخشهای خصوصی نیز باید مجاب شوند تا بهعنوان مثال در محصول برنج، از مزرعه تا شالیکوبی، بستهبندی و توزیع، متعهد به اجرای دستورالعملهای سازمان جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشند تا در نهایت، محصول سالم به دست مصرف کننده برسد.
وی بیان کرد: تمامی مجوزهایی که در گذشته از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت درباره سورتینگ مرکبات یا بستهبندی برنج داده شده است، اگر نیاز به تمدید دارد، باید پس از بررسی لازم از فعالیت آنها، تمدید شود.
فلاح ادامه داد: آندسته از واحدهایی که از سوی سازمان جهاد کشاورزی مجوز دریافت کردهاند؛ باید بار دیگر بررسی شوند که آیا براساس استانداردهای اعلامشده این سازمان یا وزارت بهداشت فعالیت دارند یا خیر.
استاندار مازندران درباره بررسی میزان سموم استفاده شده در محصولات، گفت: مسئولیت این مهم نیز با مدیریت سازمان جهاد کشاورزی و نظارت فنی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است.
استاندار مازندران با اشاره به برنامه ایمنی آب در مازندران که بهصورت پایلوت در دو شهرستان ساری و گلوگاه انجام شده است، افزود: این برنامه باید در تمامی شهرستانها صورت بگیرد، لذا هر شهری که آمادگی همکاری داشته باشد، میتواند در برنامه ایمنی آب مشارکت کند.
وی در پایان با مثبت ارزیابی کردن برنامههای مربوط به اجرای طرح تحول سلامت مازندران در سال گذشته، اظهار کرد: بهترین و مهمترین موضوع در این حوزه، پیشگیری است و امیدواریم در پایان سالجاری، شاهد ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی در مازندران باشیم.
فارس
ارسال دیدگاه