امضای قرارداد با شرکت روسی برای صادرات سالانه یک‌میلیون تن مرکبات

امضای قرارداد با شرکت روسی برای صادرات سالانه یک‌میلیون تن مرکبات

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">استاندار مازندران از امضای قرارداد در بخش مرکبات با شرکت روسی خبر داد و گفت: مقرر شد تا سالانه یک&lrm;میلیون تن مرکبات به روسیه صادر شود.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ربیع فلاح  در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی غرب مازندران که در هتل قدیم رامسر برگزار شد، با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه به‌ویژه روستاها، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا در سال 95 همه داشته‌های منطقه را به‌طور کامل شناسایی کرده و اقتصاد مقاومتی را به‌معنای واقعی با استفاده از این ظرفیت‌ها اجرایی کنیم.

وی افزود: یکی از مزیت‌های غرب مازندران کشاورزی است که با سطح زیر کشت 2 هزار هکتاری بایستی این صنعت فعال شود.

استاندار مازندران به تولید گل و گیاه زینتی در غرب مازندران نیز اشاره کرد و گفت: گل و گیاه، ظرفیت نامحدود برای این منطقه محسوب شده و اعتبارات آن نیز نامحدود است، چنین مزیتی باید با کمیت و کیفیت بیشتر و مطلوب‌تر فعال شده تا رونق اقتصادی بیشتری در منطقه را شاهد باشیم.

فلاح به وجود گیاهان دارویی در رامسر اشاره و اضافه کرد: بسته‌بندی درست و به‌روز این محصولات امری است که باید مورد توجه قرار بگیرد تا مصرف کنندگان داخلی و خارجی نسبت به خرید آن رغبت کنند.

استاندار مازندران درباره مرکبات مازندران با بیان اینکه سالانه 3 میلیون تن مرکبات در این استان تولید می‌شود، افزود: شناختن بازار هدف مرکبات بسیار مهم است و در همین راستا یک شرکت ایرانی با شرکت روسی قراردادی امضا کرده و پایانه صادراتی آن نیز مشخص شده که در نظر داریم سالانه یک‌میلیون تن مرکبات را به روسیه صادر کنیم.

این مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه بازار روسیه یک فرصت استثنایی محسوب می‎‍شود و غرب مازندران نیز در تولید مرکبات به‌ویژه کیوی حرفی برای گفتن دارد، این فرصت و استفاده از آن، شرایط بسیار خوبی را در رونق اقتصادی منطقه رقم می‎زند.

استاندار مازندران خطاب به فرمانداران گفت: یکی از اقدامات جدی که در سال 95 باید در این استان اجرایی شود، واگذاری طرح‌های نیمه‌کاره به بخش خصوصی است و در سال‌جاری باید 10 برابر پول خزانه، از طریق واگذاری طرح‌های نیمه‌کاره به بخش خصوصی تأمین اعتبار کنیم.

این مسئول با بیان اینکه وضعیت اعتباری امسال نیز بهتر از سال گذشته نیست، تصریح کرد: یکی از مزیت‌های منطقه غرب مازندران، پارک‌های جنگلی هستند که تاکنون به بخش خصوصی واگذار نشده است و در سال 95 باید همه این مزیت‌ها به درآمدی پایدار تبدیل شوند.

فلاح با اشاره به معضل زباله در مازندران اظهار کرد: در حال رایزنی با سرمایه‌گذار بخش خصوصی هستیم تا نسبت به احداث یک کارخانه زباله‌سوز با آخرین تکنیک‌های دنیا در غرب مازندران اقدام کنیم.

استاندار مازندران در پایان بر ایجاد بازارچه‌های سنتی برای فروش تولیدات مردم هر شهرستان تأکید کرد و گفت: شهرداران در هر شهر، مکانی را برای ایجاد این بازارچه‌ها در نظر بگیرند.

 

فارس


ارسال دیدگاه