نقش اصناف در تحقق اقتصاد مقاومتی باید جدی گرفته شود
عضو هيات مديره اتاق اصناف ساري:

نقش اصناف در تحقق اقتصاد مقاومتی باید جدی گرفته شود

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">عضو هیات مدیره اتاق اصناف ساری با بیان اینکه دولت باید بستر مناسب را برای فعالیت اصناف و بازاریان فراهم کند، متذکر شد: در فروش و توزیع قطعا رعایت انصاف در واحد های صنفی، یکی از دلایل عمده نمایش اقتصاد مقاومتی است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ مجتبی کواکبیان در گفت‌گو با خبرنگار ما گفت: شاکله اقتصاد مقاومتی به دو بخش عمده اقتصاد درون‌زا (تولید) و اقتصاد برون‌زا (صادرات) تقسیم می‌شود که هویت صنعت کشور را تعیین می‌کند.

وی با بیان اینکه  در ایران برای مقاوم کردن پایه‌های چرخه اقتصاد مقاومتی بهره‌وری را باید بالا برد، افزود: اثربخشی و کارآیی، در راندمان بهره‌وری بالا می‌باشد؛ همچنین استفاده صحیح از منابع خدادادی و منابع انرژی نظیر آب، برق، گاز و ... نیز موجب بالا رفتن بهره‌وری خواهد شد.

عضو هیات مدیره اتاق اصناف ساری با بیان اینکه باید شاخص بهره‌وری به سمت بالا حرکت کند؛ خاطرنشان کرد: لذا این امر مستلزم فرهنگ سازی بین آحاد مردم و جامعه است.

کواکبیان ضمن تقسیم اقتصاد کشور به دو بخش اقتصاد کلان( سرمایه گذاری زیاد صاحبان حرفه‌ها و کارخانجات در ایران) و اقتصاد خرد(همان اصناف و بازاریان)، اظهار کرد: برای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی باید بنگاه‌های کوچک و زود بازده تولیدی که مربوط به چند نفر است، ایجاد شود.

وی اضافه کرد: توسعه بنگاه‌های کوچک و زود بازده نظیر کارگاه‌های فرش دستباف که موجب اشتغالزایی چندین نفر هم می‌شود؛ تاثیر بسزایی در رونق و پررنگ‌تر شدن بازار می‌شود.

عضو هیات مدیره اتاق اصناف ساری با بیان اینکه دولت باید بستر مناسب را برای فعالیت اصناف و بازاریان فراهم کند، متذکر شد: در فروش و توزیع قطعاً رعایت انصاف در واحدهای صنفی، یکی از دلایل عمده نمایش اقتصاد مقاومتی است.

کواکبیان در ادامه ضمن اشاره به ارزانکده‌های گوناگون صنفی در سطح شهرها، عنوان کرد: برای رسیدن به این اصل، باید کاری کرد تا تمامی واحدهای صنفی و فروشگاهی ضمن یکسان سازی و شفاف سازی سود فروش کالا، به سمت انصاف و فروش ارزانکده‌ای حرکت کنند.

وی یادآور شد: بازار باید عرضه و تقاضا را تنظیم کند تا آسیبی در روند بازار، بوجود نیاید.

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز مازندران تصریح کرد: اگر در تولید کالا کمبود داریم، اصناف و بازاریان باید آنرا به گونه‌ای تنظیم کنند تا شاهد افزایش قیمت و در نهایت آسیب به مردم و اقشار کم درآمد نباشیم.

کواکبیان در ادامه سخنانش افزود: ازدیاد تولید مرغ که منجر به ذخیره مازاد مرغ در کشور شده است، موجب برهم خوردن تعادل فی ما بین عرضه و تقاضا و در نهایت کاهش قیمت آن شده است که زیان مرغداران را در پی داشته است.

عضو هیات مدیره اتاق اصناف ساری در پایان تاکید کرد:  نقش اصلی اقتصاد مقاومتی را اصناف و بازار یا همان اقتصاد خرد ایفا می‌کنند که امیدواریم با حمایت دولت و نقش آفرینی پررنگ اصناف در عرصه اقتصاد مقاومتی، شاهد تحقق عملی آن در کشور باشیم.

بلاغ نیوز


ارسال دیدگاه