به گزارش مازند اصناف؛ خریدن مودم وایفای به برنامهریزی برای انتخاب اپراتور توسط شما احتیاج دارد. قیمت طرحهای مختلف بستگی به مقدار دادههای مورد نیاز شما دارد.
اگر تنها قصد استفاده از مودم برای وبگردی و بررسی ایمیلهای کاری را دارید، شاید بدون نیاز به مصرف زیاد از دادهها، بتوانید کار خود را انجام دهید. با این حال، اگر نیت شما اتصال چند دستگاه به مودم وایفای است، برنامهریزی خود را برای استفاده مقدار بیشتری از داده در نظر بگیرید تا از خرجهای بیش از اندازه احتمالی جلوگیری نمایید.
شما میتوانید بسیاری از مودمهای وایفای را با اقساط ماهیانه کم نیز خریداری کنید.
ZTE Falcon مودم وایفای انحصاری برای اپراتور T-Mobile است، که طراحی مفهومی و وزن سبکی را (کمی بیشتر از ۴ اونس) برای آن ایجاد نمودهاند. این وسیله میتواند از اتصال وایفای ۸۰۲.۱۱b/g/n و حداکثر ۱۰ دستگاه پشتیبانی نماید و دادهها را با استفاده از شبکه ۴G انتقال دهد. باتری این گجت قادر است تا هفت روز آماده به کار باقی بماند. قیمت این دستگاه آن را جز گزینههای مناسب برای انتخاب قرار میدهد.
Huawei E۵۳۳۰ یک مودم قابل حمل مقرون به صرفه و زیباست که محدودیتهای رایج را ندارد، بنابراین به خریداران آن اجازه میدهد تا سرویسدهنده دلخواه خود را انتخاب کنند. اتصال به شبکه با این دستگاه حداکثر میتواند از فناوری +۳G HSPA پشتیبانی نماید، بنابراین قادر نیست تا دادهها را با بیشترین سرعت وایفای منتقل کند، هرچند که میتواند از پس عواملی مانند وبگردی و چککردن ایمیل بربیاید. هواوی این دستگاه را با دو رنگ سفید و سیاه ارایه میدهد.
این گزینه ویژگیهای بسیاری را در مقایسه با مودمهای وایفای دیگر شامل میشود. ZTE Spro ۲ دارای سیستمعامل اندروید است و به پروژکتور داخلی مجهز شده که میتواند تصاویر را با کیفیت ۷۲۰p و اندازه ۱۰ فوت به نمایش بگذارد. نمایشگر لمسی ۵ اینچی، باتری عظیم، پشتیبانی از پورت USB و Spro ۲ ،HDMI را به دستگاه قدرتمندی تبدیل نموده تا بتواند از شبکه نسل ۴ AT&T استفاده مینماید.
ارسال دیدگاه