به گزارش خبرنگار مازند اصناف؛ محمد محمدپور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سال جاری از جهاتی یکی از سالهای سخت اقتصادی برای کشور بود؛ بدلیل آنکه از یک سو در تحریم بسر می بردیم و از سوی دیگر انتظارات پس از تحریم هم در میان مردم و هم در میان فعالان اقتصادی موجب وقفه در سرمایه گذاری، خرید و... تحرکات اقتصادی را به آینده موکول کرد.
بهره برداری از 171 کارخانه مازندران/صدور 414 مورد جواز تاسیس
وی با بیان اینکه در 11 ماهه نخست سال جاری بیش از 25 میلیارد تومان افزایش نسبت به کل سال قبل داشتیم؛ افزود: در سال جاری 171 کارخانه جدید با میزان سرمایه گذاری بیش از 490 میلیارد تومان طی 11 ماهه اخیر به بهره برداری رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) مازندران با اشاره به اینکه در سال جاری 414 مورد جواز تاسیس صادر شد؛ اضافه کرد: این میزان از لحاظ کمی کاهش داشته اما پروژه های به نسبت بزرگتری در مقایسه با سال قبل رقم خورده است.
محمدپور با بیان اینکه استان مازندران با برگزاری بیش از 145 جلسه کارگروه تسهیل، حائز مقام نخست کشور به لحاظ تعداد جلسات شده است، اذعان کرد: این کارگروه با 570 مصوبه پس از 571 مصوبه استان اصفهان، مقام دوم کشوری را کسب کرد.
امیرآباد و نوشهر در فهرست طرح کریدور سبز
وی ارزش کالاهای صادر شده از استان را در 11 ماهه سال جاری، 405 میلیون دلار عنوان و خاطرنشان کرد: در سال جاری علیرغم افزایش چشمگیر صادرات کیوی و مرکبات در استان، شاهد ثبات قیمتی بازار مرکبات نیز بوده ایم.
رئیس سازمان صمت مازندران با اعلام اینکه خط منظم کشتیرانی با یارانه و کشتی کانتینر یخچال دار در بنادر امیرآباد و نوشهر برای تسهیل در حوزه صادرات مستقر شده است؛ متذکر شد: بزودی این دو بندر و در پی سفر هیات عالی رتبه روس به کشور در فهرست طرح کریدور سبز قرار خواهند گرفت که با عملیاتی شدن این طرح، حداقل زمان تشریفات گمرکی را شاهد خواهیم بود.
افتتاح بزرگترین پایانه خاویار دنیا در مازندران
محمدپور با بیان اینکه در سال جاری، ضمن افتتاح فاز اول پایانه صادراتی گل و گیاه غرب استان، کلنگ زنی پایانه صادراتی میوه و محصولات پروتئینی شرق استان در جویبار نیز انجام شد؛ بیان کرد: در سال جاری اولین پایانه صادراتی ماهیان خاویاری کشور در جویبار که بزرگترین پایانه خاویار دنیا نیز محسوب می شود با هدف احیای جایگاه ایران در خاورمیانه با سرمایه گذاری 200 میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.
کمبود زمین بزرگترین مشکل ساخت کارخانجات و شهرک های صنفی در استان
وی در ادامه رونمایی از اتوماسیون اداری اصناف، برگزاری انتخابات الکترونیکی اتحادیه ها، صدور مجوز تولید بدون کارخانه و اجرای شیوه نامه جدید اتحادیه فرش را از دیگر فعالیت های سازمان صمت مازندران در سال جاری برشمرد و یادآور شد: در سال جاری 320 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام گرفت که این میزان بازرسی منجر به کشف 20 هزار مورد تخلف در سطح استان شد که جهت اقدامات قانونی به نعزیرات حکومتی ارجاع شد.
رئیس سازمان صمت مازندران نبود زمین با قواره بزرگ برای کارخانجات را یکی از مشکلات عمده فعالان اقتصادی عنوان و اظهار کرد: علیرغم قطعی شدن ساخت 7 شهرک صنفی در استان، 20 مورد تقاضا برای احداث شهرک صنفی در سطح استان داریم که بدلیل نبود زمین مناسب با مشکل مواجه هستیم.
محمدپور در بخش دیگری از سخنانش به رشد 80 درصدی ساخت شهرک برنج در مازندران اشاره و تصریح کرد: از منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی دعوت می کنیم پیگیری توسعه صنعتی استان را در جهت اشتغال و افزایش سرمایه از مسیر این سازمان مورد توجه ویژه خود قرار دهند.
وی در بخش پایانی سخنانش ضمن اشاره به قعالیت 2 هزار و 700 کارخانه در مازندران تاکید کرد: در سال جاری شاهد ایجاد 3 هزار شغل جدید در بخش صنعت و 15 هزار شغل در بخش صنفی بوده ایم که البته این وضعیت باید معکوس شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه