به گزارش خبرنگار مازند اصناف؛ علیرغم اینکه تمرکز بر مسئله اقتصاد و حل مشکلات معیشتی مردم یکی از شعارها و وعده های اصلی دولت یازدهم بوده است اما با گذشت بیش از 900 روز از آغاز فعالیت دولت یازدهم، این وعده ها تحقق نیافته است.
با این پیش مقدمه، در یک گزارش مردمی انتظارات آنها را در بخش معیشتی جویا شده ایم که در ذیل این خبر می خوانیم:
- علی قاسمی 55 ساله، که راننده تریلی است؛ می گوید: پس از انجام توافقات، ما منتظر رونق اقتصادی و گشایش در اوضاع معیشیتی بودیم اما متاسفانه نه تنها این مسئله انجام نشد؛ بلکه شاهد افزایش گرانی ها در کالاهای مصرفی مردم نظیر گوشت، تخم مرغ، پیاز و ... بوده ایم.
وی افزود: پس از انجام توافق برجام، بسیاری از کشورها موظف به پرداخت بدهکاری های بلوکه شده به ایران شدند که متاسفانه با توافقات انجام گرفته میان دولت و کشورهای مذکور، شاهد واردات بی رویه کالا و اجناس از این کشورها به داخل کشور هستیم.
قاسمی با بیان اینکه واردات بی رویه این کالاها، موجب رکود کارخانه ها، بیکاری کارگران و ورشکستگی سرمایه گذاران و تولیدکنندگان می شود؛ تاکید کرد: متاسفانه ما مجبوریم به دلیل کاهش چشمگیر حمل و نقل، به دلیل کاهش تولید، به جابجایی بارها، زیر قیمت تعرفه از سوی کارخانه ها تن دهیم.
- یک شهروند دیگر مازندرانی با ابراز گلایه از اوضاع معیشتی کشور در چند سال اخیر، گفت: هر روز شاهد بدتر شدن اوضاع معیشتی و مادی مردم هستیم.
وی با بیان اینکه کالاها در طول یک سال بارها و بارها با نوسانات عجیب و غریب قیمتی مواجه می شوند، اظهار کرد: روزگاری مردم، مرغ را نمی خریدند و راغب به مصرف آن نبودند اما در حال حاضر، نمی توانند همین مرغ را با قیمت کیلویی 6 هزار تومان بخرند.
- جوان 27 ساله ای که اهل مرکز استان است، با ابراز گلایه از اوضاع بیکاری در کشور و بویژه مازندران اذعان کرد: این همه وعده های دولت برای حل مشکلات بیکاری جوانها چه شد؟ متاسفانه نه تنها شاهد کم شدن فرصت اشتغال و تعطیلی کارخانه ها هستیم بلکه شاغلان و کارگران کارخانه ها نیز، بیکار شده اند.
- خانم محبوبی 42 ساله اهل بهشهر، با ابراز گلایه از قیمت کالاها و بیکاری جوانهای تحصیلکرده مازندران گفت: بیش از 5 سال از واریز یارانه ها به مردم می گذرد اما متاسفانه با وجود این همه نوسانات قیمتی و گرانی ها، مبلغ یارانه حتی یک ریال افزایش نداشته است.
- جوادی که راننده ماشین سواری بین شهری است با ابراز گلایه از حذف بنزین سهمیه ای ماشین های عمومی گفت: واقعا چه تدبیری پشت حذف بنزین خودروهای ناوگان عمومی که کارشان ارائه خدمات به مردم است، وجود دارد؟
وی افزود: هیچ راننده ای در کشور از حذف بنزین سهمیه ای 700 تومانی و مصرف بنزین آزاد 1000 تومانی راضی نیست و تمامی رانندگان دارای اوضاع معیشتی سختی در امرار معاش زندگی شان هستند.
- غلامی کارمند بازنشسته دولت نیز با ابراز گلایه از ضعف دولت در بهبود اوضاع معیشتی مردم گفت: واقعا پیاز هم چیزی است که مردم ما برای تهیه آن باید به سختی بیفتند.
وی با بیان اینکه باید دولت همت اساسی در کنترل قیمت ها بویژه کالاهایی که مورد مصرف تمام طبقات مردم با توان های مالی گوناگون است، بگذارد؛ خاطرنشان کرد: باید اوضاع کشور طوری باشد که یک کارگر حتی نتواند پیاز بخرد تا یک لقمه نون و پیاز هم که شده بخورد؟؟؟
غلامی تاکید کرد: این واقعیت است که با نان هزار تومانی و پیاز 7 هزار تومانی، همین نان و پیاز هم به سختی بر سر سفره هامان وجود دارد!!!
اسدی جوان 32 ساله ای که علیرغم داشتن مدرک لیسانس، مثل خیلی از جوانان بیکار مازندرانی با خرید یک اتومبیل به امرار معاش زندگی می پردازند؛ به حرفه رانندگی اشتغال دارد به خبرنگار ما می گوید: واقعا دخل و خرج ما با هم جور در نمی آید.
وی ادامه داد: با این گرانی ها، واقعا در خرج خانه، پول قبوض، قطعات یدکی و امور روزمره مان مانده ایم و هر چه به زبان خودمانی، می دویم به جایی نمی رسیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه