به گزارش مازند اصناف مجتبی زارعی در همایش انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه قهرمانان اصلی انقلاب اسلامی شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس هستند،اظهار کرد: تقدیم بیش از یکهزار و 400 شهید در شهرستان ساری و میاندورود و نیز بخشهای این شهرستان نشان دهنده این است که قهرمانان واقعی این دیار شهیدان و جانبازان این خطه هستند.
وی با بیان اینکه قهرمانان واقعی این مرز و بوم کشاورزان و کارگرانی هستند که به دنبال ایجاد رونق اقتصادی در سطح منطقه و کشور هستند، افزود: قهرمانان واقعی کشاورزان منطقه چهاردانگه، دودانگه، کلیجانرستاق، اهالی رودپی شمالی و جنوبی هستند، که کمتر مسئولی جویای احوال آنها است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در ادامه با زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای غواص کشور به ویژه شهدای غواص میاندورود خاطر نشان کرد: همه ما به غواصان میاندورود و غواصان کل کشور بدهکار هستیم.
وی با اعلام اینکه همه اهالی این شهر به شهید دوامیها، مستشرقها و عبوریها بدهکار هستند، خاطر نشان کرد: این جمع به مدد اقدامات اثرگذار شهدا زنده است، اگر جانبازان و شهدا نبودند باید با دشمن در کرمانشاه، همدان و حتی تهران میجنگیدیم.
زارعی با بیان اینکه روحیه جهاد و شهادت و نیز مبارزه با زر و زور همچنان در این استان تداوم دارد، افزود: با کمی کنکاش این افراد به خوبی شناسایی میشوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده برای آزادسازی سواحل شهرستان ساری یادآور شد: یکی از فرمانداران شهرستان ساری در زمان مدیریت خویش اقدام اثرگذاری برای آزادسازی سواحل انجام داده است، که اقدام این مسئول در زمان مسئولیتش مورد انتقاد مسئولان بالادستی قرار گرفته بود ولی به دلیل روحیه جهادی و دلسوزانه این مسئول و با توجه به اینکه از سوی مسئولان وزارت کشور توبیخ شد اما از این اقدام اثرگذار خویش دست نکشید.
وی با اعلام اینکه توسعه مرکز استان مازندران باید جدی گرفته شود، گفت: با توجه به تجربه 10 سالهای که در وزارت کشور و نیز اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتم و براساس تجربیات فرماندار اسبق شهرستان ساری میدانیم راه توسعه مازندران از مسیر سیاست نمیگذرد.
زارعی با بیان اینکه مسیر توسعه مازندران از راه کار، تلاش و زراعت و کشاورزی عبور میکند، تاکید کرد: مازندران در حال احتضار است و با این شرایط تا 10 سال دیگر ممکن است زمینهای شالیزاری در استان وجود نداشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در پایان گفت: راه درست برای توسعه ساری و میاندورود تقویت کشاورزی، باغداری، توسعه زمینهای زارعی، حفظ جنگل و نیز حرمت نگهداشتن کار و کارگر است.
مرجع: فارس مازندران
ارسال دیدگاه