کارت های خرید ۳۵ درصد صنف مبلمان را از رکود خارج می کند

کارت های خرید ۳۵ درصد صنف مبلمان را از رکود خارج می کند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران گفت: کارت های اعتباری ۱۰ میلیونی، در کسب و کار صنفِ مبلمان رونق ایجاد می کند و پیش بینی می شود پس از توزیع کارت های اعتباری ۲۰ تا ۳۵ درصد از واحدهای صنفی مبلمان از رکود خارج شوند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ عبدالحسین عباسی با بیان اینکه در گذشته مبل در سبد خانوار قرار داشت اما اکنون مبلمان در کنارِ سبد خانوار قرار گرفته است، گفت: از اوایل سال ۹۳ تا کنون فروش مبلمان به صورت قابل ملاحظه ای کاهش یافته و بازار مبل بیش از اندازه کساد شده اما با این حال امیدواریم که بازار هر چه سریعتر از این توقف و رکود خارج شود.


وی از طرح پرداخت تسهیلات ۲۵ میلیونی برای خرید خودرو به شدت انتقاد کرد و گفت: اگرچه سیاست کارت های اعتباری می تواند به رونق کسب و کارها منجر شود اما طرح تسهیلات ۲۵ میلیونی خودرو نه تنها سیاست درستی نبود بلکه ماحصل این سیاست در نهایت ورود ۱۲۰ هزار خودروی دیگر به کشور و افزایش ترافیک و آلودگی هوا خواهد بود درحالی که به جای این سیاست باید دستی به سر و روی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی کشور می کشیدند و اتومبیل های کهنه را از رده خارج می کردند.


رئیس اتحادیه صنف درودگران و مبلسازان تهران در خصوص اقدامات دولت برای کاهش دغدغه های صنف مبلمان نیز گفت: از مسئولان ذیربط انتظار داریم اگر دولت از ما حمایت نمی کند، دست کم با فشارهای جانبی ما را اذیت هم نکند.


وی با گلایه از فشارهای ماموران مالیاتی روی صنف مبلمان کشور اظهار کرد: هم اینک پنج رقم مالیات از نوع مشاغل، تکلیفی، حقوق، ارزش افزوده به همراه عوارض متعددی منجمله نوسازی، پسماند از ما می گیرند و هر ساله هم نرخ مالیات بر درآمد را افزایش می دهند درحالی که در هیچ کجای دنیا در شرایط رکودی با اصناف چنین برخوردی نمی شود.


عباسی با بیان اینکه، مالیات را باید براساس درآمد گرفت نه برمبنای اسم و رسم افراد، افزود: متاسفانه ما همچون شکاری می مانیم که هر کسی یک تیر به ما می زند و می رود اما با ادامه این وضع واحدهای صنفی مبلمان دیگر نمی توانند سرپا بایستند.



رئیس اتحادیه مبلسازان تهران در عین حال از تعدیل نیرو و تعطیلی واحدهای صنفی مبلمان خبر داد و متذکر شد: واحدهای صنفی ما در حال فروش املاک و تعطیلی واحدهای خود هستند به طوری که تقریبا ۲۰ درصد از این واحدهای صنفی که در زمینه مبل فعالیت دارند، مغازه های خود را به بانکها اجاره دادند.


وی ادامه داد: از آنجا که ملک در گذر زمان افزایش قیمت قابل توجهی پیدا کرده؛ آن دسته از افرادی که در صنف مبلمان ملک های قدیمی در اختیار داشتند، هم اکنون در شرایط رکودی در حال فروش املاک خود هستند و برخی هم ترجیح دادند که این املاک را به بانکها اجاره دهند.


وی همچنین در مورد استقبال از نمایشگاه اخیر مبلمان و دکوراسیون نیز ضمن انتقاد از برگزاری نمایشگاه های متعدد مبللمان گفت: قدرت خرید مردم کاهش یافته است و متاسفانه استقبال چندانی هم از نمایشگاه اخیر مبلمان انجام نگرفت.

 

 

 

 

اصناف ایران


ارسال دیدگاه