دلیل عدم موفقیت مشاغل خانگی چیست؟

دلیل عدم موفقیت مشاغل خانگی چیست؟

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">معاون حمایت و سلامت اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمان گفت: دلیل عمده عدم موفقیت مشاغل خانگی در استان و کشور ما، علی رغم دارا بودن بازار مصرف خوب، عدم برند و شناسنامه دار بودن کالاهاست.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛  "ناصر شیبانی" بعد از ظهر امروز ۲۰ آبانماه در نشست تخصصی رییس کمیته امداد کشور با معاونان، مدیران ستادی، مددکاران و مشاوران کمیته امداد استان کرمان اظهار کرد: در استان کرمان حدود ۵۰ هزار نفر زن سرپرست خانوار وجود دارد که ۳۰ هزار نفر از این تعداد به صورت بالقوه تمایل و توانایی انجام کار را دارند.

وی افزود: زنان سرپرست خانوار پذیرفته‌اند که باید به عنوان نان‌آور خانواده نقش داشته باشند ضمن آنکه ما باید به آنها کمک کنیم تا بتوانند از پس این کار بربیایند و بهترین شرایط برای آنها فراهم شود تا نقش اصلی آنان، یعنی نقش مادری نیز در کنار نان‌آوری، آسیب نبیند.

شیبانی تصریح کرد: یکی از کارهای اصلی در این زمینه ایجاد مشاغل خانگی است، زیرا می‌تواند نقش های چندگانه را سر و سامان بدهد و تا حد زیادی این کار در استان کرمان انجام شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: دلیل عمده عدم موفقیت مشاغل خانگی در استان و کشور ما، علی رغم دارا بودن بازار مصرف خوب، عدم برند و شناسنامه دار بودن کالاهاست.

معاون حمایت و سلامت اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمان تاکید کرد: ایجاد نام و نشان های تجاری و برند برای کالاهای تولیدی زنان سرپرست خانوار می‌تواند در رونق اینگونه مشاغل کارساز باشد.

در این نشست "وحید میرزایی" مدیرکل کمیته امداد خمینی(ره)استان کرمان اظهار کرد: براساس سیاست‌های جدید کمیته امداد و رویکرد رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) به ویژه در فضای مددکاری، تعالی زندگی مددجویی را براساس منویات مقام معظم رهبری در استان دنبال می‌کنیم.

وی افزود: از ابتدای امسال در بیش از ۶۰ درصد ادارات شهرستان‌ها حضور یافته و زمینه‌های مختلف برای توانمندی خانواده‌ها را دنبال می کنیم و مشاوره در بین خانواده‌ها بسیار اثرگذار بوده است.

میرزایی تصریح کرد: به دنبال این هستیم که رویکرد های امداد را به سمت و سوی ظرفیت های خارج از امداد سوق بدهیم به ویژه مراکز نیکوکاری پتانسیل های خوبی در این زمینه دارند که در این راستا پنج مرکز را به صورت پایلوت مشخص کرده و بخشی از کارهای پرونده مددجویان را به آنها واگذار کرده‌ایم.

 

 


منبع: ایسنا


ارسال دیدگاه