به گزارش مازنداصناف به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، فرزین فرهادی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و طبیعی منطقه، استفاده بهینه از عوامل موثر، توصیههای کارشناسان در تولید محصولات کشاورزی و بهرهبرداری مفید از منابع موجود و انجام عملیات زراعی، توسعه کشت گوجهفرنگی فرصت مناسبی برای تولید منطبق با نیازهای بازار مصرف، درآمد و اشتغالزایی همراه با کیفیت و کمیت محصولات استحصالی و تولید بیش از یک محصول در سال است.
وی با اعلام اینکه شهرستان قائمشهر دارای بیش از 60 هکتار سطح پرورش گوجهفرنگی با پیشبینی عملکرد 23 هزار کیلوگرم در هکتار است، بیان داشت: پیشبینی میشود از این سطوح یک هزار و 380 تن گوجهفرنگی تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
فرهادی، بازدیدهای منظم کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و اداره تولیدات گیاهی این مدیریت و ارایه توصیههای فنی به بهرهبرداران را یکی از راههای رسیدن به اهداف بخش کشاورزی برشمرد.
وی به کنترل بیولوژیک در تداخل نسل دو و سه آفت ساقهخوار برنج در سطح 300 هکتار از شالیزارهای این شهرستان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه رویکرد جامعه مصرف محصولات کشاورزی بر مبنای تولید محصول سالم است، این مدیریت تلاش دارد با گسترش سطوح کنترل بیولوژیک و ارگانیک مصرف سموم شیمیایی را به حداقل برساند.
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر در پایان گفت: کنترل بیولوژیک آفت ساقهخوار برنج در مرحله تداخل نسل دو و سه با رهاسازی 30 هزار عدد تریکوکارت در مزارع شالیزاری نشان از استقبال خوب بهرهبرداران این شهرستان دارد.
ارسال دیدگاه