مازنداصناف، علی خندان اظهار کرد: در حال حاضر نظارت های بسیار دقیق بر روند کشتار و توزیع گوشت در بازار سراسر کشور صورت می گیرد و تمامی دام ها به صورت کاملا بهداشتی ذبح می شوند.
وی تصریح کرد: کشتار دام ها در سه مرحله کشتارگاه ، سردخانه و توزیع گوشت در بازار کنترل می شود و نظارت دقیق صورت می گیرد و هیچ گونه جای نگرانی برای شیوع بیماری دامی وجود ندارد.
خندان افزود: کاهش قدرت خرید مردم ، گرمای هوا و کاهش میزان تقاضا و افزایش میزان عرضه گوشت در بازار باعث کاهش چند درصدی مصرف گوشت قرمز در بازار شده است .
وی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله درب مغازه ۳۰ هزار تومان است و میزان مصرف روزانه بازار را عرضه و تقاضا تعیین می کند.
خندان گفت: ۴۰۰ واحد دارای پروانه کسب در تهران مشغول فعالیت هستند که نظارت دقیق بر روند فعالیتشان صورت می گیرد.
منبع: اصناف ایران
ارسال دیدگاه