logo

کد خبر : 12307
تاریخ خبر : 1394/04/17
شیوع بیماری تب کریمه کنگو در گوشت قرمز کشور تکذیب کرد
رئيس اتحاديه گوشت گاوي تهران

شیوع بیماری تب کریمه کنگو در گوشت قرمز کشور تکذیب کرد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اتحادیه گوشت گاوی تهران گفت: قیمت گوشت قرمز به دلیل گرمای هوا و کاهش تقاضا در بازار کاهش داشته اما شایعه بیماری تب کریمه کنگو در گوشت قرمز تکذیب می شود.<br /> </span></p>

مازنداصناف، علی خندان  اظهار کرد: در حال حاضر نظارت های بسیار دقیق بر روند کشتار و توزیع گوشت در بازار سراسر کشور صورت می گیرد و تمامی دام ها به صورت کاملا بهداشتی ذبح می شوند.

 

وی تصریح کرد: کشتار دام ها در سه مرحله کشتارگاه ، سردخانه و توزیع گوشت در بازار کنترل می شود و نظارت دقیق صورت می گیرد و هیچ گونه جای نگرانی برای شیوع بیماری دامی وجود ندارد.


خندان افزود: کاهش قدرت خرید مردم ، گرمای هوا و کاهش میزان تقاضا و افزایش میزان عرضه گوشت در بازار باعث کاهش چند درصدی مصرف گوشت قرمز در بازار شده است .


وی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله درب مغازه ۳۰ هزار تومان است و میزان مصرف روزانه بازار را عرضه و تقاضا تعیین می کند.


خندان گفت: ۴۰۰ واحد دارای پروانه کسب در تهران مشغول فعالیت هستند که نظارت دقیق بر روند فعالیتشان صورت می گیرد.

 

 

 

 

منبع: اصناف ایران