125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی سازی
اختصاصي/مديرعامل شرکت غله و خدمات بازرگاني مازندران خبر داد

125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی سازی

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"><span lang="FA" style="line-height: 115%; font-family: &quot;A Mitra_1 (MRT)&quot;;">از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.</span><br /> </span></p>

رمضانعلی ملک در گفت و گو با خبرنگار مازنداصناف گفت: از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان این مطلب تصریح کرد: وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازی ها ، وضعیت ماشین آلات و لوازم نانوایی ها ، امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد ، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهم ترین شاخصه هایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان مورد توجه قرار می گیرد.

 ملک در ادامه ابراز امیدواری کرد : با اجرای طرح پایلوت ارتقاء بخشی کیفیت نان در مازندران که به عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استانهای کشور می باشد بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره های مردم قرار داد.

وی افزود: در واحدهای خبازی که به عنوان پایلوت معرفی شدند؛ نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می کنند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران خاطر نشان کرد : بانک ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است ، تسهیلات لازم و مناسب جهت بهسازی فضای محیطی و دستگاههای تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.

ملک در خاتمه با بیان  اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان اظهار داشت: تمام امکانات استان جهت پایلوت کیفی سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.

 

انتهای پیام/

علی محمدی





ارسال دیدگاه