رمضانعلی ملک در گفت و گو با خبرنگار مازنداصناف گفت: از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان این مطلب تصریح کرد: وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازی ها ، وضعیت ماشین آلات و لوازم نانوایی ها ، امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد ، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهم ترین شاخصه هایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان مورد توجه قرار می گیرد.
ملک در ادامه ابراز امیدواری کرد : با اجرای طرح پایلوت ارتقاء بخشی کیفیت نان در مازندران که به عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استانهای کشور می باشد بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره های مردم قرار داد.
وی افزود: در واحدهای خبازی که به عنوان پایلوت معرفی شدند؛ نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می کنند.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران خاطر نشان کرد : بانک ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است ، تسهیلات لازم و مناسب جهت بهسازی فضای محیطی و دستگاههای تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.
ملک در خاتمه با بیان اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان اظهار داشت: تمام امکانات استان جهت پایلوت کیفی سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.
انتهای پیام/
علی محمدی