به گزارش خبرنگار مازند اصناف، دکتر محمد محمدپور در مراسم افتاحیه گردهمایی روسای اتاق اصناف و رابطین ادارات مراکز اصناف کشور در مازندران، خبر از برگزاری جلسه مشترک بین روسای اصناف مازندران و استاندار مازندران تا ده روز آینده داد و گفت: طبق وعده ای که امروز از دکتر فلاح استاندار مازندران گرفتیم بنا شد تا جلسات منظمی روسای اتاق اصناف مازندران با ایشان داشته باشند و تاکید داشتند تا اولین جلسه تا 10 روز آینده انجام گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: در شهرستانها هم هیاتی را باید متشکل از فرمانداری، تامین اجتماعی، دارایی، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف شکل دهیم تا به بررسی چالش ها و مشکلات صنفی هر شهرستان بپردازند.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران در ابتدای سخنان رسمی این همایش گفت: اصناف تا به امروز خدمت دهنده بوده تا خدمت گیرنده؛ اصناف بیشتر بار به دوششان است تا باری از دوششان گرفته شود.
وی در ادامه به تجارت الکترونیک در دنیای امروز اشاره کرد و افزود: مسایل اصناف باید متناسب با دنیای جدید و تجارت روز ساماندهی شود و این گونه همایش ها باید سامان دهنده ی سمت و سوی اصناف با افکار جدید باشد.
محمدپور عمران در ادامه به مشکلات بخش اصناف اشاره کرد و گفت: باید مشکلاتی نظیر بازرسی حل شود باید بازرسی سلامت و کیفیت در کنار بازرسی از قیمت ها در دستور کار قرار گیرد. نمایشگاه های ما هم باید ساماندهی شود. چرا که در نمایشگاه ها نباید فروش صورت گیرد و خواهشمندیم در این جلسات گامی در خصوص تدوین قوانین خاص نمایشگاه ها برداشته شود.
وی در ادامه به مشکلات مالیاتی اصناف اشاره کرد و افزود: ما در بخش مالیاتی مشکلات جدی داریم و قوانین علی الراس که سالیانه درصدی بر مالیات واحدها اضافه می کنند بدون در نظر گرفتن این نکته است که ممکن است برخی واحدهای صنفی درامد و فروششان کمتر از سال گذشته شان باشد.
محمد پور در بخش دیگری از سخنانش به لزوم توجه به تولید در استان اشاره کرد و اظهار داشت: تولید، تولید است و نور، نور است؛ چه از منبع بزرگ باشد و چه از یک منبع کوچک؛ هر واحد تولیدی نور می آورد؛ اشتغال می آورد و این برای جامعه مفید است.
رئیس کمیسون نظارت مازندران در خاتمه به حمایت از واحدهای تولیدی اشاره کرد و اذعان داشت: ما استدعا داریم در تسهیلات صندوق حمایت ملی تدابیری اتخاذ شود تا واحدهای تولیدی حداقل بتوانند از تسهیلات کم بهره استفاده نمایند. امیدواریم در تدوین قوانین؛ برخی تبصره های حمایتی ویژه واحدهای صنفی و تولیدی نیز لحاظ شود.
یداله صادقی نیز در مراسم افتتاحیه همایش روسا و رابطین اتاق اصناف کشور که صبح امروز در ساری برگزار شد، گفت: هدف ما از این گردهمایی عمل گرایی است.
وی در ادامه تاکید کرد: ما برای حل معضلات اصناف کشور اینجاییم تا با همفکری ببینیم در چارچوب ظرفیت ها و قانون می توان چه راه حل هایی را ارائه داد. لذا هدف ما حل مشکلات صنفی است.
رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان کشور افزود: برای ساماندهی اتحادیه های صنفی بر اساس رهنمون های مقام عالی وزارت با استفاده از طرفیت های قانونی باید ساماندهی جدید به لحاظ آمار واقعی واحدهای صنفی شکل بگیرد.
صادقی با اشاره به اینکه 8300 اتحادیه در کشور فعال است، افزود: از میان این تعداد برخی اتحادیه ها هستند که درآمدشان کافی نیست؛ برخی باید ادغام شوند؛ یه تعدادی هم تداخل صنفی با هم دارند و این موضوع سبب درگیری بین انها شده و یه تعدادی هم به لحاظ اماری به حد نصاب قانونی نرسیده اند که باید انها شناسایی و نسبت به ساماندهی انها اقدام صورت بگیرد.
وی در خاتمه ضمن تاکید بر ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه از سوی اتحادیه ها تصریح کرد: برابر قانون اخذ پروانه کسب قبل از فعالیت واحدهای صنفی لازم است و اتحادیه ها در صورت مشاهده واحدهای پروانه کسب باید با همکاری اتاق اصناف و نیروی انتظامی نسبت به پلمپ آنها اقدام نمایند.
انتهای پیام/
مجتبی قربانی
ارسال دیدگاه