اقتصاد ایران اقتصادی است بنگاه محور؛ نه کشاورزی محور است و نه صنعت محور/ واردات بی رویه گواه بر ساختار تولید برانداز کشور است
رئيس اتاق اصناف ايران در همايش روساي اصناف کشور در مازندران

اقتصاد ایران اقتصادی است بنگاه محور؛ نه کشاورزی محور است و نه صنعت محور/ واردات بی رویه گواه بر ساختار تولید برانداز کشور است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اتاق اصناف ایران : ما یک اصل را باید بپذیریم که اقتصاد ایران اقتصادی است بنگاه محور؛ نه کشاورزی محور است و نه صنعت محور. از 380 خوشه اقتصادی ایران چیزی نزدیک به 70 درصد آن مربوط به اصناف است و جای تعجب است که با این ظرفیت چرا در بخش اقتصاد ملی ضعیف عمل کرده ایم؟</span></p>

به گزارش خبرنگار  مازند اصناف، علی فاضلی در مراسم افتتاحیه گردهمایی و کارگاه آموزشی روسا و رابطین اصناف کشور گفت:در سال همزبانی و همدلی با دولت بنده بعنوان نماینده بزرگترین تشکل مردمی کشوراعلام می کنم ما همواره بدون نگاه سیاسی در حمایت دولتها کوشیدیم؛ ما همواره گوش مان بع دهان رهبری بوده و بدون توجه به رنگ و لعاب ها از دولت ها حمایت کردیم  و این شاخصه اصناف است.


وی با بیان اینکه حق مطلب در حق اصناف به طور واقعی ادا نشده است، افزود: امروز اصناف بر خلاف دو سال گذشته قبل در اکثر کمیسیون ها و تصمیم گیری ها حضور دارند و این جای تقدیر و تشکر از دولت دارد.

 


فاضلی ضمن بیان اینکه ایران، امروز مقتدرترین کشوری است که با این همه دشمنی ها و تحریم ها روی پایش ایستاده است و این تنها یک دلیل دارد و آن وفاق؛ همدلی و همسویی تحت لقای ولایت و رهبری است، خاطر نشان کرد: اما یک اصل را باید بپذیریم که اقتصاد ایران اقتصادی است بنگاه محور؛ نه کشاورزی محور است و نه صنعت محور. از 380 خوشه اقتصادی ایران چیزی نزدیک به 70 درصد آن مربوط به اصناف است و جای تعجب است که با این ظرفیت چرا در بخش اقتصاد ملی ضعیف عمل کرده ایم؟


رئیس اتاق اصناف کشور در ادامه تصریح کرد: خوب اگر قرار است ما به مدینه فاضله ای در افق 20 ساله برسیم؛ باید به سمت مردمی کردن اقتصادمان حرکت کنیم.متاسفانه دولت ها شعار اصناف را سر می دهند اما کار را به اصناف نمی دهند.

فاضلی در بخش دیگری از سخنانش اذعان داشت: مطابق قانون بازرسی از خرده فروشی ها متعلق به اتحادیه و اتاق اصناف است؛ اما این را واگذار نمی کنند چرا که نان برخی ها در این گونه بودن است.

وی در ادامه در خصوص مشکلات نمایشگاهی گفت: ما در بخش نمایشگاهی مشکلات فراوانی داریم؛ متولیان صنفی را کنار می گذارند و مجوز را به دلالان می دهند. نمایشگاه باید متصدی اش اتاق اصناف و اتحادیه ها باشند.


رئیس اتاق اصناف ایران ضمن بیان اینکه امروزه برخلاف گذشته تنها صحبت از بنگاه های کوچک و متوسط در دنیاست؛ بیان داشت: بنگاه های کوچک یک سوم از اقتصاد دنیا و یک چهارم از سرمایه دنیا را به خود اختصاص داده اند و تمام دنیا بستر فعالیت آن را هموار می سازد اما در کشور ما حتی یک مصوبه هم برای پیشرفت این بنگاه ها صورت نگرفته است.همواره از آنها گرفته اند اما چیزی به آنها نداده اند.

 


وی در ادامه افزود:دولت باید برای ایجاد یک شغل 160 میلیون هزینه کند اما اصناف 7 میلیون شغل بی منت ایجاد کرده است اما کار را به آن نمی سپارند؛ 630 هزار بنگاه اقتصادی در اصناف کشور داریم در زمان جنگ بزرگترین خدمات را انجام دادند اما کسی به آنها توجه نمی کند..


فاضلی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سود 20 درصدی بانکها بهیچ وجه به معنای حمایت دولت از بنگاه های تولیدی نیست؛ تاکید کرد: با این سود بالای بانکها حرف از تولید زدن خیلی عقلایی نیست؛ وقتی هیچ نگاه حمایت گونه ای وجود ندارد، سخن از تولید گفتن... ؛


وی ادامه داد: در دهه اخیر ساختاری که شکل گرفت یک ساختار تولید برانداز بود، چرا که آمار بالای واردات بی رویه علنا گواه بر این موضوع است.

 

 


رئیس اتاق اصناف کشور در خصوص مشکلات مالیاتی اصناف گفت: ما دربخش مالیات بسیار مشکل داریم؛ بنده توافق را با مدیران کشوری در خصوص مالیات انجام داده ام اما متاسفانه مدیران استانی به آن عمل نمی کنند؟؟


فاضلی در خاتمه سخنانش اظهار داشت: اکر قرار است کاری در این کشور صورت گیرد به دست همین بنگاه های کوچک و متوسط شکل می گیرد و خواهش من از مسئولان تعامل بین آنها و اصناف است.


انتهای پیام/

مجتبی قربانی


ارسال دیدگاه