عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف رایانه مرکز مازندران، از افزایش 200 درصدی برخی از تجهیزات رایانهای در بازار طی سالجاری خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت کف لپتاپ در بازار، بین 12 تا 13 میلیون تومان است.
رئیس سازمان صمت مازندران از شناسایی یک لاستیک فروشی که مبادرت به عرضه خارج از شبکه چهار هزار و 142 حلقه لاستیک کرده بود، خبر داد.
رئیس سازمان صمت در مازندران گفت: باید بگوییم مدیریت تولید مرغ ما مدیریت مناسبی نیست، زمانی که قیمت مرغ کم میشود،جوجهریزی کاهش مییابد، تولیدکننده بر حسب سود و زیان اقدام به تولید کرده و برای کنترل قیمت به کاهش تولید روی میآورد که دلیل افزایش قیمت مرغ طی این روزها به مسئله کاهش جوجهریزی برمیگردد.
قیمت مرغ طی هفته جاری بویژه دو روز گذشته در حالی بار دیگر به پرواز درآمده است که انتظار میرفت پس از دو مرحله افزایش طی یک ماه گذشته بازار به تعادل رسیده باشد.
رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران گفت که حدود ۹۵ درصد از واحدهای صنفی استان که مشمول ممنوعیت فعالیت در اجرای طرح جامع محدودیتهای کرونایی شدند تاکنون این محدودیت ها را اجرا کردهاند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین به تشریح نقش بسیج در موضوع مهار گرانی ها پرداخت.
مدیرکل دامپزشکی مازندران از پلمب دو فستفود معروف ساری به دلیل عرضه گوشت غیر مجاز خبر داد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از آغاز طرح نظارتی بر خبازیهای استان از امروز سهشنبه به مدت دو هفته و تا پایان اعمال محدودیتهای جامع مقابله با کرونا خبر داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: با اعمال محدودیت کرونا در دو روز گذشته، 55 درصد ورودی به استان کاهش یافته است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: باید از هرگونه گره زدن بازار ارز به تحولات سیاسی خارج از کشور پرهیز کنیم چرا که همین موضوع یکی از عوامل اصلی بیثباتی در بازار ارز است.
گرانی شیر هم رنگ واقعیت گرفت و حال دیگر به راحتی می توان گفت در مازندران همه چیز از شیر مرغ تا جان آدمیزاد زیر سایه ضعف های نظارتی گران شده است.
معاون بازرسی ورسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: ارزش پروندهای تخلفاتی واحدهای صنفی در سراسر کشور در ۷ ماهه نخست سال جاری، بیش از ۳ تریلیون و ۵۹۴ میلیارد و ۱۶۷ میلیون و ۷۰۰ هزار و ۴۸۱ ریال بود.
قفسههای فروشگاههای زنجیرهای و مغازهها در مازندران با گذشت یک ماه از وعده مسئولان در حالی از روغن خوراکی خالی است که مسئولان دستگاههای متولی و فروشندگان احتکار خانگی و بیاعتمادی افکار عمومی را علت دراز دامن شدن این مشکل میدانند.
عرضه و فروش محصولات کشاورزی در مازندران در قالب خردهفروشی در بازارهای روزانه و یا بساط در خیابانهای اصلی و کوچه پس کوچههای مناطق شهری که ممر درآمد روزانه بسیاری از خانوادههای روستایی محسوب میشود این روزها بیشتر از همیشه تحت تاثیر محدودیتهای کرونایی قرار گرفته است.
پای دلالان و واسطههای خارجی در باغات مازندران باز شد تا یاقوت زرد و طلایی استان را به ریال خریداری و دست تاجران را از بازارهای صادراتی و هدف کوتاه کنند.