فردا پنج شنبه 21 فروردين برگزار خواهد شد

دومین یادواره شهدای کوی میرزا زمانی ساری + زمان و مکان مراسم

فردا پنج شنبه 21 فروردین دومین یادواره شهدای کوی میرزا زمانی ساری برگزار خواهد شد.

مدير روابط عمومي اورژانس 115 مازندران:

انجام بیش از 5000 ماموریت امدادی در ایام کشیک نوروزی

 مدیر روابط عمومی اورژانس 115 مازندران در گفتگو با مازند اصناف از 5406 ماموریت اورژانسی در ایام کشیک نوروزی خبر داد.

رئيس اتحاديه قنادان ساري در گفتگو با مازند اصناف خبر داد:

نرخ انواع شیرینی خشک و تر در بازار ساری 20 فروردین 93

سید ابراهیم حسینی  رئیس اتحادیه ی قنادان ساری نرخ انواع شیرینی در بازار ساری را اعلام نمود.

رئيس اتحاديه قصابان ساري در گفتگو با مازند اصناف خبر داد:

نرخ انواع گوشت گاوی و گوسفندی در بازار ساری 20 فروردین 93

قاسمی در گفتگو با مازند اصناف نرخ گوشت گاوی و گوسفندی در ساری را اعلام نمود.

مدير اجرايي اتحاديه ميوه و تره بار ساري در گفتگو با مازند اصناف خبر داد :

نرخ انواع میوه در میادین میوه و تره بار ساری/ 20 فروردین 93

احمد فخر اوران مدیر اجرایی اتحادیه صنف میوه و تره بار مرکز مازندران  نرخ انواع میوه در میدان میوه و تره بار ساری را اعلام کرد.

نصيري عضو هيات رئيسه اتحاديه طلا و جواهر ساري در گفتگو با مازند اصناف خبر داد:

نرخ انواع سکه و طلا در بازار ساری / 20 فروردین 93

نصیری عضو هیات رئیسه اتحادیه طلا و جواهر ساری نرخ امروز طلا و سکه را در بازار ساری اعلام نمود. 

رئيس اتحاديه ماهي فروشان ساري در گفتگو با مازند اصناف اعلام کرد:

نرخ انواع ماهی در بازار ساری / 4 روز فرصت دارید تا ماهی دریایی بخرید

زمان آغاز فصل صید مجدد ماهی در سال 93 در مهر ماه خواهد بود لذا از ابتدای اردیبهشت تا اواسط مهر سال جاری , ماهی دریایی در بازار موجود نخواهد بود.

 

يادداشت/ انرژي هسته اي هنوز هم حق مسلم ما است؛

شارلاتانیزم یارانه ای در روز ملی فناوری!

کم رنگ نمودن روز فنآوری بومی هسته ای و مشغول نمودن ملت ایران با برچسب خود اظهاری یارانه قطعا موجب تضعیف جهاد ارزشمند دانشمندان هسته ای و پایمال نمودن خون پاک شهدای هسته ای خواهد شد.

دیدار مدیران، متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر حرکت علمی در فناوری هسته ای با قدرت و جدیت ادامه یابد، طیف متنوعی از فناوریها، با شتاب، بوجود خواهد آمد، بنابراین مطلقاً در زمینه حرکت علمی هسته ای، امکان توقف و یا کُند شدن وجود ندارد.

هزینه افزایش قیمت محصولات کشاورزی با ارائه یارانه جبران شود

رئیس مجلس از ضرورت تامین بخشی از زمینه افزایش قیمت محصولات کشاورزی با پرداخت یارانه از سوی دولت تاکید کرد.

بازار سیاه ثبت‌نام یارانه‌ها درشهر/ مسئولان پاسخگوی اختلال سامانه نیستند

ایجاد صف‌های طولانی و اختلال سایت رفاهی در مراکز پیش بینی شده در سطح شهر برای ثبت نام هدفمندی یارانه‌ها نشان می‌دهد که مشکل هنوز برطرف نشده و مسئولان نیز پاسخ درستی ارائه نمی‌کنند.

کری: نهایی شدن توافق ایران و روسیه دیپلماسی هسته‌ای را در معرض خطر قرار می‌دهد

وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد در صورت نهایی شدن توافق نفت در مقابل کالا ایران و روسیه، واشنگتن تحریم‌هایی را علیه ایران تصویب خواهد کرد.

تغییر مرزهای جغرافیایی در منطقه از نظر ما قابل قبول نیست/ مسائلی نظیر قره‌باغ باید به صورت صلح آمیز حل و فصل شود

رئیس‌جمهور در دیدار با علی‌اف با بیان اینکه تغییر مرزهای جغرافیایی در منطقه از نظر ما قابل قبول نیست گفت: همه باید تلاش کنیم مسائلی نظیر قره باغ بصورت سیاسی و صلح آمیز حل و فصل شود.

بهاییت ساخته‌ غربی‌هاست/اروپایی‌ها به دنبال تعمیم بی‌بند و باری جنسی/ مسئولان دیپلماسی کشور پاسخ قطعنامه اروپایی را بدهند

رئیس قوه قضاییه، قطعنامه اخیر پارلمان اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد و گفت: این قطعنامه هیچ ارزشی ندارد و محل اعتنا نیست مگر از این حیث که یک بار دیگر خوی استکباری غربی‌ها را آن هم در شرایطی که مدعی مذاکره جدی با جمهوری اسلامی ایران هستند، نشان داد.

بسیج 10 پیشنهاد عملیاتی در راستای اقتصاد مقاومتی به دولت ارائه کرده است

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: با راه اندازی 15500 واحد تولیدی بدون حمایت دولت با شیوه مردمی توسط بسیجیان در یک سال گذشته، حرکت عظیم بسیج سازندگی در عرصه اقتصاد مقاومتی انجام شد.

صفحه 2311 از 2562