رئیس اتاق اصناف ایران از تجهیز رایگان اصناف به صندوق مکانیزه فروش در قالب «طرح باران» خبر داد و گفت: این طرح در دهه فجر سال جاری عملیاتی می شود.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی از حذف نمایشگاه بهاره و برگزاری فروش فوق العاده با همکاری سازمانهای صنفی، فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای و فروشگاه های تعاونی مصرف خبر داد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سوادکوه از برگزاری 3 انتخابات هیات مدیره اتحادیه های صنفی زیراب، طی هفته جاری خبر داد.
عضو هیئت مدیر خانه صنعت و معدن مازندران گفت: آمار شفافی از وضعیت صنعت در اختیار مردم قرار نمیگیرد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه کارخانجات تولید آرد استان تنها از 30 درصد ظرفیت خود استفاده می کنند؛ گفت: اگر سهمیه ای که دولت به کارخانجات آرد می دهد قطع شود، نصف این واحدها با تعطیلی مواجه خواهند شد.
رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان ساری از رسیدگی به بیش از 4 هزار مورد گزارش مردمی درخصوص تخلفات واحدهای صنفی و غیر صنفی در این شهرستان خبر داد.
اینکه در فتاوا می فرمایند "شرط پرداخت اضافه به ازای تأخیر در پرداخت حرام است" یعنی هنگام فروش برای جنس نقد یا نسیه...
قربانی خواه درباره بیمه رانندگان شاغل در واحدهای اتومبیل کرایه اظهار داشت: در دولت قبل طرحی ارائه و اجرا شد که طی آن رانندگان شاغل در این واحدها با 50 درصد تخفیف از سوی دولت بیمه می شدند که یکی از حمایت های قابل تقدیر از دولت گذشته بود.
8 بهمن؛ ششمین یادواره 153 شهید اصناف ساری برگزار خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از کاهش ۱.۴۶۳ میلیون نفری جمعیت یارانه بگیران از اسفند سال گذشته خبر داد و گفت: ۹۶ درصد منابع هدفمندسازی یارانه صرف پرداخت نقدی یارانه شده است.
سیزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان در مازندران برگزار خواهد شد.
معاون سازمان دامپزشکی گفت: ایران با یک میلیون و 800 هزار تن گوشت مرغی که در 27 هزار و 800 واحد مرغداری ثبت شده در سامانه GIS تولید میکند دارای رتبه ششم جهانی و سوم آسیایی در این زمینه است.
جهت اطلاع و مشاهده آدرس و شماره تماس اتحادیه های صنفی مرکز استان به ادامه این مطلب رجوع کنید....
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه میوه های باغداران بر روی درخت مانده اما فروش مرکبات خارجی در بازار مشهود است ،گفت: انحصار بازرگانی و توزیع نامناسب مرکبات ایرانی بازار فروش داخلی را تضعیف کرد.
معاون فرماندار سیمرغ با اشاره به اینکه شهرستان سیمرغ، شهرستان پاکی در زمینه طیور است، گفت: کارگروه امنیت غذایی در سیمرغ باید تشکیل شود.