یکشنبه‌بازار کیاکلا به‌روایت تصویر

یک‌شنبه‌بازار کیاکلا یکی از بازارهای هفتگی مازندران است که قدمت آن به بیش از 100 سال می‌رسد.

مسئول نمايندگي غله و خدمات بازرگاني آمل خبر داد

آماده باش ۵۰ واحد نانوایی شهرستان آمل در ایام نوروز/ نانوایان می‌توانند در اسفند ماه سهمیه آرد نیمه اول فروردین 96 را خریداری کنند

مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی آمل گفت: طی تدابیر اندیشیده شده توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور از تاریخ ۱۶ الی ۲۷ اسفند ماه نانوایان قادر به خرید سهمیه آرد نیمه اول فروردین ۹۶ هستند.

احوال ناخوش صنايع چوب و کاغذ مازندران/ آژیر خطر به صدا درآمد!

صنايع چوب و کاغذ مازندران که یکی از کارخانجات مادر در استان محسوب می‌شود و نقش بالایی در ایجاد اشتغال و ارز آوری دارد، این روزها ناخوش احوال است.

جذب 80 میلیارد ریال تسهیلات آبزی‌پروری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: 80 میلیارد ریال از تسهیلات بخش آبزی‌پروری در استان جذب شده است.

40 تن میوه با نرخ دولتی شب عید در چالوس توزیع می‌شود

رئیس جهاد کشاورزی چالوس گفت: برای تنظیم بازار در روزهای پایانی سال، 20 تن مرکبات و 20 تن سیب زرد به شهرستان چالوس سهمیه داده شده است.

۳۰ باند تهیه و توزیع مواد محترقه در مازندران متلاشی شد

 رئیس پلیس امنیت عمومی مازندران از انهدام ۳۰ باند تهیه وتوزیع مواد محترقه و پلمب ۵۴ واحد صنفی عرضه کننده مواد محترقه در سطح استان خبر داد.

ظرفیت اسکان مسافران در مازندران ۸۰۰ هزار نفر - شب افزایش یافت

معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران از افزایش شش درصدی ظرفیت اسکان مسافران به میزان ۸۰۰ هزار نفر - شب در استان خبر داد.

مشکلات نمایشگاه بهاره در چالوس رفع شود

معاون فرماندار چالوس با اشاره به برپایی دیرهنگام نمایشگاه بهاره خواستار رفع مشکلات آن شد.

کشف ۷۷۰ هزار عدد انواع مواد محترقه در مازندران

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به کشف بیش از ۷۷۰ هزار عدد انواع مواد محترقه، نگاه پلیس به مراسم چهارشنبه آخرسال را اجتماعی دانست.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران:

۱۹ نمایشگاه بهاره در مازندران دایر شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: ۱۹ نمایشگاه بهاره و هزار و ۶۰۰ غرفه فروش فوق العاده در استان دایر شده است.

تسهیلات رونق تولید به ۷۲۱ واحد کشاورزی در مازندران پرداخت شد

 استاندار مازندران گفت: ۷۲۱ واحد تولیدی حوزه کشاورزی استان موفق به دریافت تسهیلات بسته رونق تولید شدند.

اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

تقدیر معاون وزیر جهاد کشاورزی از فریدون امیریان

معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران از فریدون امیریان تقدیر کرد.

 

سرپرست فرمانداري فريدونکنار خبر داد

بازدید هیات تجاری چینی از بندر فریدونکنار

سرپرست فرمانداری فریدونکنار از بازدید یک هیات تجاری چینی از بندر فریدونکنار خبر داد.

اوضاع مناسب اقتصادی مازندران را باور کنیم یا خرید نسیه آجیل فرهنگیان؟!

مسؤولان استان مازندران در حالی تلاش دارند که اوضاع اقتصادی مردم در مازندران را مناسب جلوه دهند که رئیس یک نهاد دولتی طی قرارداد با یک فروشگاه آجیل خواستار توزیع آجیل در بین کارکنانش شد.

از پژمردگی بازار گل مازندران تا تداخل‌صنفی واحدهای کسبی در فروش گل

تصور بر این بود به‌دلیل در پیش بودن عید نوروز و روز مادر بازار گل‌فروشان داغ باشد ولی براساس گزارش‌ها گل‌فروشان نیز همانند سایر واحدهای صنفی از وضعیت بازار گلایه دارند.

صفحه 1153 از 2612